Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Valletta şi Dudelange sunt cu un pas în al doilea tur preliminar

Liga Campionilor: Valletta şi Dudelange sunt cu un pas în al doilea tur preliminar

Liga Campionilor: Valletta şi Dudelange sunt cu un pas în al doilea tur preliminar
29 Iun 2011   •   10:31

Noua ediţie a Ligii Campionilor a debutat marţi cu cele două meciuri din primul tur preliminar. Campioana Maltei, FC Valletta, şi cea a Luxembourgului, F91 Dudelange, se pot considera practic calificate în faza următoare, după ce au obţinut victorii clare în deplasare.

Dudelange va aborda meciul retur împotriva celor de la FC Santa Coloma (Andorra) având avantajul succesului cu 2-0 obţinut în deplasare. Luxemburghezii au avut nevoie de 57 de minute pentru a deschide scorul, prin Jean-Sebastien Legros, pentru ca Jean-Philippe Caillet să dubleze avantajul oaspeţilor pe final.

SP Tre Fiori (San Marino) nu a avut practic nicio şansă în partida de pe teren propriu cu FC Valletta, maltezii impunându-se cu 3-0. Denni a deschis scorul exact înainte de pauză, iar Alfred Effiong a marcat pentru 2-0 imediat după revenirea de la vestiare. Rezultatul final a fost stabilit de Gilbert Agius, care a transformat un penalty în minutul 70.

Meciurile retur se vor desfăşura săptămâna viitoare, pe 5 iulie, Dudelange - Santa Coloma, şi pe 6 iulie, Valletta - Tre Fiori.

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor tur preliminar
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close