Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Viktoria Plzen, Litex Loveci şi Slovan Bratislava, aproape de turul 3 preliminar

Liga Campionilor: Viktoria Plzen, Litex Loveci şi Slovan Bratislava, aproape de turul 3 preliminar

Liga Campionilor: Viktoria Plzen, Litex Loveci şi Slovan Bratislava, aproape de turul 3 preliminar
Sursa foto: Foto: uefa.com
13 Iul 2011   •   10:52

Primele şase meciuri din al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, desfăşurate marţi, s-au încheiat cu rezultate previzibile, performera zilei fiind campioana Cehiei, Viktoria Plzen.

Cehii s-au impus în deplasare cu 4-0 în faţa campioanei Armeniei, Pyunik Erevan. Bakos a deschis scorul în minutul 7, iar Horvath a dublat avantajul oaspeţilor din penalty, după jumătate de oră de joc. Scorul pauzei a fost stabilit de Bakos, care a realizat dubla tot dintr-o lovitură de pedeapsă. Cu 18 minute înainte de final, Kolar a închis tabela, returul anunţându-se o simplă formalitate pentru Viktoria.

Litex Loveci a avut emoţii în deplasarea din Muntenegru, fiind condusă la pauză de Mogren. Rezerva Svetoslav Todorov a reuşit însă o dublă în minutele 77 şi 79 şi a transformat-o pe campioana Bulgariei în favorită la calificarea în faza următoare. Mici emoţii şi Ekranas (Lituania), care a întâlnit pe La Valletta. Deşi au condus la un moment dat cu 3-0, balticii au încheiat partida din Malta cu o victorie la limită, dar, cel mai probabil, nu vor avea probleme să meargă mai departe.

Maribor (Slovenia) şi Slovan Bratislava (Slovacia) sunt şi ele cu un pas în turul următor după succese confortabile pe teren propriu, în timp ce returul dintre Shamrock Rovers şi Flora Tallinn se anunţă foarte echilibrat, după ce irlandezii au obţinut doar o victorie la limită.

Celelalte partide ale turul 2 preliminar din Liga Campionilor vor avea loc miercuri, returul fiind programat pe 19 şi 20 iulie.

Liga Campionilor, Turul 2 preliminar

Mogren (Muntenegru) - Litex Loveci (Bulgaria) 1-2
Maribor (Slovenia) - Dudelange (Luxemburg) 2-0
Slovan Bratislava (Slovacia) - Tobol (Kazahstan) 2-0
La Valletta (Malta) - Ekranas (Lituania) 2-3
Pyunik (Armenia) - Plzen (Cehia) 0-4
Shamrock Rovers (Irlanda) - Flora Tallinn (Estonia) 1-0

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close