Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Wisla Cracovia eliminată, Debrecen şi FC Copenhaga trec în turul trei

Liga Campionilor: Wisla Cracovia eliminată, Debrecen şi FC Copenhaga trec în turul trei

Liga Campionilor: Wisla Cracovia eliminată, Debrecen şi FC Copenhaga trec în turul trei
Sursa foto: liga campionilor
22 Iul 2009   •   23:47

Zi cu ghinion pentru campioana Poloniei, care trebuie să renunţe la orice vis legat de grupele Ligii Campionilor în acest an. Wisla Cracovia a fost eliminată surprinzător de câştigătoarea campionatului din Estonia, Levadia Tallin, care a câştigat returul de acasă cu 1-0, după 1-1 în prima manşă. Altfel, favoritele nu au avut probleme, iar Maccabi Haifa, FC Copenhaga, Red Bull Salzburg sau Vetspils au trecut în turul III preliminar al Ligii campionilor.
Calificare pe cât de eroică, pe atât de norocoasă pentru campioana Ungariei, FC Debrecen, în faţa suedezilor de la Kalmar. După un 2-0 pentru echipa maghiară acasă, returul a părut să meargă la fel de bine, iar Jozsef Varga a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 13. Golul în deplasare obţinut părea de nepreţiut şi, într-adevăr aşa s-a dovedit. Suedezii au atacat cu speranţa nebună în răsturnarea situaţiei calificării, dar nu au reuşit decât să se apropie de calificare. "Dubla" lui Elm din minutele 19 şi 72 (din penalty) şi reuşita din minutul 31 a lui Mendes. Golul izbăvirii nu a venit, însă, iar ungurii s-au calificat mai departe datorită golului înscris în deplasare.
Rezultatele complete
Aktobe - Hafnarfjordur: 2 - 0 (în tur 4-0)
Dudelange - Ventspils: 1 - 3 (0-3)
Levadia Tallin - Wisla Cracovia: 1 - 0 (1-1)
Kalmar - Debrecen: 3 - 1 (0-2)
Glentoran - Maccabi Haifa: 0 - 4 (0-6)
Bohemians - RB Salzburg: 0 - 1 (1-1)
Mogren Budva - FC Copenhaga: 0 - 6 (0-6)
NK Maribor - WIT Georgia: 3 - 1 (0-0)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor FC Copenhaga
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close