Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Daniel Niculae a marcat două goluri împotriva fostei sale echipe

Ligue 1: Daniel Niculae a marcat două goluri împotriva fostei sale echipe

Ligue 1: Daniel Niculae a marcat două goluri împotriva fostei sale echipe
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    29 Ian 2012   •   09:31

Daniel Niculae l-a imitat pe Marica şi a reuşit să înscrie o dublă pentru echipa sa de club. Revenit ca titular după o accidentare, jucătorul român a fost omul partidei pe care Nancy a câştigat-o cu 3-1 pe terenul lui Auxerre, formaţia pentru care fostul rapidist a evoluat timp de patru sezoane.

Nancy a deschis scorul prin Yohan Mollo, la mijlocul reprizei secunde, înainte ca Niculae să marcheze în minutele 69 şi 77 şi să asigure echipei sale un avantaj liniştitor. Gazdele au redus din diferenţă când era deja prea târziu, în minutul 82, prin Edouard Cisse.

Seeara lui Daniel Niculae putea fi şi mai bună, el reuşind şi un al treilea gol, anulat însă greşit pe motiv de offside. Atacantul român a ajuns astfel la 5 goluri în actualul sezon, în care are 15 prezenţe pentru nancy, 14 dintre ele ca titular.

Celălalt român din Franţa, Bănel Nicoliţă, a fost titular la St. Etienne, dar nu şi-a putut ajuta echipa să evite un eşec clar pe terenul campioanei Lille, scor 0-3.

Deţinătoarea titulului din Ligue 1 a marcat pentru prima oară la cinci minute de la reluare, belgianul Eden Hazard transformând un penalty pe care tot el l-a obţinut, pentru ca noua achiziţie a lui Lille, Nolan Roux, să reuşească o dublă la debut în ultimele minute ale întâlnirii şi să stabilească rezultatul final.

Un gol înscris de Milan Bisevac în minutul 6 a fost suficient pentru ca liderul PSG să câştige cu 1-0 în deplasare, cu Brest, astfel că italianul Carlo Ancelotti îşi păstrează procentajul de 100% pe banca echipei din capitala Franţei. Şi ocupanta poziţiei secunde, Montpellier, a luat toate punctele, impunându-se cu 1-0 pe terenul lui Nice, printr-un gol reuşit de Olivier Giroud în ultimul minut de joc.

Olympique Lyon a marcat de două ori în ultimele zece minute şi a învins acasă pe Dijon, scor 3-1. Jimmy Briand, Bafetimbi Gomis şi Alexandre Lacazette au punctat pentru echipa lui Remy Garde, golul de onoare al oaspeţilor fiind reuşit de Younousse Sankhare.

Sochaux rămâne în continuare pe poziţie retrogradabilă, după 1-1 cu Lorient, în deplasare, în timp ce Toulouse a câştigat cu 1-0 meciul de pe propriul teren împotriva lui Caen.

Rezultate Ligue 1, etapa a 21-a: Auxerre - Nancy 1-3, Brest - PSG 0-1, Lorient - Sochaux 1-1, Ol. Lyon - Dijon 3-1, Nice - Montpellier 0-1, Toulouse - Caen 1-0, Lille - St. Etienne 3-0

Clasament: 1.PSG 46p, 2.Montpellier 43p, 3.Lille 39p... 18.Sochaux 19p, 19.Nice 18p, 20.Ajaccio 18p (20j).


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close