Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Echipa lui Daniel Niculae câştigă pe terenul liderului PSG

Ligue 1: Echipa lui Daniel Niculae câştigă pe terenul liderului PSG

Ligue 1: Echipa lui Daniel Niculae câştigă pe terenul liderului PSG
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    21 Noi 2011   •   12:55

Nancy, echipa la care evoluează românul Daniel Niculae, neconvocat pentru meciul din acest weekend, a dat lovitura duminică seară chiar pe Parc des Princes, reuşind să învingă cu 1-0 liderul campionatului Franţei, Paris St. Germain.

Singurul gol al partidei a venit în al patrulea minut din repriza a doua, fundaşul Jean Calve reuşind să-l învingă pe portarul italian al parizienilor, Salvatore Sirigu.

În ciuda înfrângerii, directorul sportiv al echipei din capitala Franţei, brazilianul Leonardo, a dat asigurări că postul antrenorului Antoine Kombouare nu este în pericol.

S-a tot discutat despre situaţia lui Kombouare, dar situaţia nu s-a schimbat şi nici nu se va întâmpla. Antrenorul are întregul sprijin al clubului şi vom continua să lucrăm împreună. Acest proiect a început de patru luni, dar deja se văd câteva lucruri bune. Creştem de la meci la meci, chiar dacă atunci când pierzi acasă este puţin trist”, a spus fostul tehnician de la AC Milan şi Inter pentru L'Equipe.

PSG continuă să fie lider în Hexagon, însă doar datorită golaverajului, pentru că Montpellier a învins cu 1-0 pe Marseille şi i-a egalat la puncte pe Pastore&co.

Celelalte favorite la titlu nu au profitat de pasul greşit al parizienilor, Olympique Lyon fiind învinsă acasă de Rennes, în timp ce campioana Lille nu a reuşit decât o remiză albă la Toulouse.

Cu Bănel Nicoliţă integralist, St. Etienne a câştigat cu 2-0 în deplasare în faţa lui Nice, iar Bordeaux a ajuns pe poziţie retrogradabilă în urma înfrângerii suferite la Dijon, scor 0-2.

Ligue 1, etapa a 14-a: Lyon - Rennes 1-2, Toulouse - Lille 0-0, Ajaccio - Caen 2-2, Dijon - Bordeaux 2-0, Evian - Lorient 2-1, Nice - St. Etienne 0-2, Montpellier - Marseille 1-0, Brest - Sochaux 2-0, Valenciennes - Auxerre 2-1, PSG - Nancy 0-1

Clasament Ligue 1: 1.PSG 30p, 2.Montpellier 30p, 3.Lille 25p... 18.Bordeaux 13p, 19.Nice 11p, 20.Ajaccio 8p.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close