Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Lille, în pericol să piardă primul loc

Ligue 1: Lille, în pericol să piardă primul loc

Ligue 1: Lille, în pericol să piardă primul loc
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Apr 2011   •   13:26

Liderul din Franţa, OSC Lille, nu a reuşit decât o remiză în deplasarea de la Lorient, abia al doilea punct din ultimele trei etape, şi riscă să piardă primul loc al clasamentului, pe care îl ocupă din etapa a 16-a, în favoarea actualei Campioane, Olympique Marseille, care va juca miercuri pe teren popriu cu Nice.

 
Pe Stade Yves Allainmat din Lorient, Lille a deschis scorul în finalul primei reprize prin Debuchy, însă gazdele au egalat cu 20 de minute înainte de final datorită golului marcat de Kevin Gameiro. Deşi au avut ocazia de a câştiga meciul, Hazard lovind bara, liderul din Hexagon s-a mulţumit în cele din urmă doar cu remiza şi păstrează un avans de numai 2 puncte faţă de Marseille.
 
Este un punct câştigat în deplasare, dar am fi putut pierde dacă Landreau nu ar fi făcut câteva parade în prima repriză. În 2011, Marseille a câştigat mai multe puncte decât noi şi, în acest moment, e principala favorită la titlu. Deocamdată suntem lideri, cel puţin până miercuri, însă avem nevoie de rezultate şi, mai ales, de o victorie”, a declarat Rudi Garcia, antrenorul lui Lille.
 
Echipa antrenată de Ladislau Boloni, RC Lens, are şanse tot mai mici de a evolua şi în viitorul sezon în Ligue I. Formaţia „Sang et Or” nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, în deplasarea de la Auxerre şi continuă să fie penultima în clasament, cu numai 30 de puncte. Boly a deschis scorul pentru gazde, Roudet fiind cel care a salvat un punct pentru vizitatori în debutul părţii secunde.
 
Nu sunt mulţumit de rezultat, însă sunt fericit pentru jocul prestat de echipă. Păcat că nu am profitat de şansele pe care ni le-am creat, am avut cinci sau şase oportunităţi bune şi am fi putut marca două sau trei goluri, dar am fi putut în acelaşi timp să pierdem cu 2-1. Şi asta într-un meci pe care l-am dominat”, a spus Boloni după remiza echipei sale.
 
Rezultate Ligue 1, etapa a 32-a
 
Auxerre - Lens 1-1
Bordeaux - St. Etienne 2-0
Brest - PSG 2-2
Caen - Toulouse 1-1
Monaco - Rennes 1-0
Nancy - Arles 0-0
Valencinennes - Sochaux 1-1
Lorient - Lille 1-1

×
Subiecte în articol: Ligue 1 Franta Ladislau Boloni
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close