Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Lille şi Marseille, sprint în doi pentru titlu

Ligue 1: Lille şi Marseille, sprint în doi pentru titlu

Ligue 1: Lille şi Marseille, sprint în doi pentru titlu
Sursa foto: Foto: Agerpres
04 Apr 2011   •   14:02

Cursa pentru titlu în Franţa pare să rămână o afacere doar între două echipe, Lille şi Marseille. Ocupantele primelor două locuri în Ligue 1 au câştigat în etapa a 29-a şi s-au desprins în fruntea clasamentului, profitând de paşii greşiţi făcuţi de Rennes şi Lyon.

Lille a învins cu 3-1 pe teren propriu pe Caen, prin golurile marcate de Chedju, Hazard şi Sow, respectiv El Arabi, în timp ce Marseille i-a îngreunat şi mai mult situaţia lui Ladislau Boloni la Lens după victoria cu 1-0 de pe Stade Felix Bollaert adusă de reuşita lui Cheyrou.

După ce Rennes a remizat sâmbătă acasă cu Auxerre (0-0), Lyon a pierdut incredibil două puncte în deplasarea cu Nice. Suedezul Kallstrom şi argentinianul Lisandro Lopez au dus scorul la un liniştitor 2-0 în favoarea oaspeţilor, care au primit însă două goluri în prelungirile partidei. Mai întâi Mouloungui a transformat un penalty, pentru ca imediat Civelli să marcheze pentru un egal nesperat pentru gazde.

La AS Monaco, învingătoare cu 2-0 la Arles, ultima clasată, Daniel Niculae a fost titular şi a evoluat până în minutul 54, când a fost înlocuit de Gregory Lacombe.

În clasamentul din Ligue 1, Lille se află pe primul loc, cu 58 de puncte, în timp ce Marseille, actuala campioană, ocupă poziţia secundă, cu patru puncte mai puţin decât liderul, cu nouă etape înainte de finalul sezonului.

Rezultate Ligue 1, Etapa a 29-a

Arles – AS Monaco 0-2
Lille – Caen 3-1
Nancy – Bordeaux 0-0
Paris Saint Germain – Lorient 0-0
Rennes – Auxerre 0-0
Sochaux – Brest 2-1
Toulouse – Montpellier
Nice – Lyon 2-2
Lens – Marseille 0-1
Saint Etienne – Vallenciennes 1-1

×
Subiecte în articol: Ligue 1 Franta lille
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close