Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Lyon o învinge pe Marseille şi urcă pe primul loc

Ligue 1: Lyon o învinge pe Marseille şi urcă pe primul loc

Ligue 1: Lyon o învinge pe Marseille şi urcă pe primul loc
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    19 Sep 2011   •   11:31

Olympique Lyon a ajuns la a treia victorie consecutivă în Ligue 1, după ce a câştigat derbyul de pe teren propriu cu Olympique Marseille, scor 2-0.

 
În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Remy Garde devine noul lider din Franţa, în timp ce Marseille a ajuns pe ultimul loc, cu doar trei puncte şi fără victorie după şase etape.
 
Bafetimbi Gomis a deschis scorul pe Stade Gerland, dintr-o poziţie nesemnalizată de offside, pentru ca brazilianul Michel Bastos să dubleze avantajul gazdelor, la capătul unei acţiuni personale.
 
Nancy a predat ultima poziţie a clasamentului campioanei din 2010 după ce a obţinut o remiză, scor 1-1, pe terenul lui Rennes. Montano a marcat primul, în minutul 19, însă oaspeţii, la care românul Daniel Niculae a evoluat 81 de minute, au egalat dintr-un penalty transformat de Andre Luiz cu puţin timp înainte de final.
 
Paris St. Germain a trecut prin mari emoţii în meciul din deplasare cu Evian. Echipa nou-promovată conducea cu 2-0 după primele 20 de minute de joc, prin golurile lui Leroy şi Sagbo, din penalty, dar parizenii au smuls în cele din urmă un egal, după reuşitele lui Javier Pastore şi Mathieu Bodmer, ultimul marcând în minutul 80. 

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close