Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Lyon pune capăt invincibilităţii lui Montpellier

Ligue 1: Lyon pune capăt invincibilităţii lui Montpellier

Ligue 1: Lyon pune capăt invincibilităţii lui Montpellier
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    28 Aug 2011   •   11:54

Olympique Lyon a devenit prima echipă care reuşeşte să câştige puncte în faţa lui Montpellier în noul sezon din Ligue 1. Echipa lui Remy Garde a câştigat pe teren propriu cu 2-1 şi rămâne neînvinsă după patru etape.

 
Miralem Pjanic a deschis scorul pentru Lyon în minutul 49, după o centrare a lui Michel Bastos, mijlocaşul bosniac aflându-se la originea celui de-al doilea gol al gazdelor, când i-a pasat decisiv lui Jeremy Pied cu şapte minute înainte de final. Deşi a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Younes Belhanda, Montpellier a reuşit totuşi să marcheze în secundele de prelungire prin Henri Bedimo.
 
Scorul zilei l-a reuşit Auxerre, care a câştigat cu 4-1 pe teren propriu în faţa nou promovatei Ajaccio, primul succes al sezonului pentru echipa lui Laurent Fournier. Eroul meciului a fost Armand Traore, autorul unei duble, Chafni şi Le Tallec punctând şi ei pentru clubul din Burgundia. Golul de onoare al oaspeţilor a fost reuşit de Ilan.
 
Tot la prima victorie din noua ediţie de campionat este şi Bordeaux, care a revenit senzaţional în ultimele zece minute ale partidei de la Valenciennes, prin golurile rezervelor Abdou Traore şi Anthony Modeste, şi a câştigat cu 2-1, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0 graţie reuşitei lui Mathieu Dossevi.
 
Dijon s-a impus cu 1-0 în deplasare în duelul nou promovatelor cu Evian, Lorient a învins pe teren propriu pe Nancy cu 2-1 şi confirmă startul bun de sezon, în timp ce Nice rămâne fără victorie, reuşind doar o remiză albă acasă cu Brest, echipă care a încheiat la egalitate în toate cele patru etape.
 
Ligue 1, Etapa a 4-a
 
Auxerre - Ajaccio 4-1
Evian - Dijon 0-1
Lorient - Nancy 2-1
Nice - Brest 0-0
Valenciennes - Bordeaux 1-2
Lyon - Montpellier 2-1

 

×
Subiecte în articol: Ligue 1 Franta Olympique Lyon
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close