Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Nicoliţă, la al treilea gol pentru St. Etienne. Daniel Niculae o salvează pe Nancy

Ligue 1: Nicoliţă, la al treilea gol pentru St. Etienne. Daniel Niculae o salvează pe Nancy

Ligue 1: Nicoliţă, la al treilea gol pentru St. Etienne. Daniel Niculae o salvează pe Nancy
Sursa foto: Foto: asse.fr
de M.T.    |    11 Dec 2011   •   10:56

Lui Bănel Nicoliţă îi prieşte de minune transferul în Ligue 1. Fostul mijlocaş al Stelei a marcat cel de-al treilea său gol pentru St. Etienne, deschizând scorul în meciul pe care echipa sa l-a câştigat cu 2-0 pe teren propriu în faţa celor de la Caen.

Internaţionalul român a înscris cu o scăriţă elegantă în minutul 10 al partidei de pe Stade Geoffroy-Guichard, cu un sfert de oră înainte de final, Bakary Sako pecetluind victoria „verzilor”, care, în urma acestui succes, au urcat pe locul 7, aproape de zona cupelor eurpene.

Şi celălalt jucător român care evoluează în Hexagon, Daniel Niculae, şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în etapa a 17-a. Atacantul de 29 de ani a salvat un punct pentru Nancy, cu un gol macat în utimul minut al întâlnirii cu ultima clasată Ajaccio, încheiată la egalitate, scor 2-2.

Echipa fostului rapidist se află însă în continuare într-o situaţie dificilă, ocupând locul 18 în clasamentul din Franţa, primul retrogradabil, cu doar 15 puncte.

Surpriza etapei a fost produsă de Valenciennes, care a învins pe teren propriu liderul Montpellier, scor 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Foued Kadir în primul minut al părţii secunde.

De pasul greşit al ocupantei primului loc a profitat PSG, învingătoare cu 1-0 în deplasare cu Sochaux, gol Gameiro, un rezultat în urma căruia echipa din capitală ajunge la acelaşi număr de puncte cu Montpellier, dar cu un golaveraj mai slab.

În derbyul dezamăgirilor din acest sezon, pe Stade Velodrome, Marseille şi Bordeaux au încheiat la egalitate, scor 0-0, în timp ce Rennes a ratat şansa de a urca pe locul 4, după ce a reuşit doar o remiză acasă cu Brest (1-1).

Rezultate Ligue 1, etapa a 17-a: Nancy - Ajaccio 2-2, Rennes - Brest 1-1, St. Etienne - Caen 2-0, Sochaux - PSG 0-1, Toulouse - Evian 2-1, Valenciennes - Montpellier 1-0, Marseille - Bordeaux 0-0

Clasament: 1.Montpellier 36p, 2.PSG 36p, 3.Lille 31p (16j)... 18.Nancy 15p, 19.Nice 14p (16j), 20.Ajaccio 9p.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close