Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Pastore înscrie primul gol pentru PSG. Nicoliţă a debutat la St. Etienne

Ligue 1: Pastore înscrie primul gol pentru PSG. Nicoliţă a debutat la St. Etienne

Ligue 1: Pastore înscrie primul gol pentru PSG. Nicoliţă a debutat la St. Etienne
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Sep 2011   •   13:17

Argentinianul Javier Pastore a marcat primul său gol pentru Paris St. Germain, iar echipa din capitala Franţei a învins cu 1-0 pe Brest, urcând astfel până pe locul 4 în clasamentul din Ligue 1

 
Pentru Brest, eşecul de pe Parc des Princes este primul din noua ediţie de campionat, în precedentele patru etape, formaţia din nord-vestul Franţei înregistrând tot atâtea rezultate de egalitate.
 
Bănel Nicoliţă a debutat la St. Etienne, intrând pe teren în minutul 46 al meciului cu Lille. Fostul stelist nu a putut însă să-şi ajute noua echipă, care a pierdut pe teren propriu în faţa campioanei, scor 1-3, deşi a condus cu 1-0, după autogolul lui Rozehnal din debutul întâlnirii.
 
Dubla belgianului Eden Hazard şi reuşita din final a lui Obraniak au adus însă victoria echipei lui Rudi Garcia, care urcă până pe poziţia a treia în urma acestei victorii. 
 
Celălalt român din Ligue 1, Daniel Niculae, a fost integralist pentru Nancy în meciul cu Auxerre, încheiat la egalitate, scor 0-0.
 
Olympique Marseille continuă startul dezastruos de campionat, vicecampioana ediţiei trecute ajungând pe locul 17, după ce a pe teren propriu, 0-1 cu Rennes. Unicul gol al meciului de pe Velodrome a fost marcat de Kembo Ekoko, în minutul 76. Echipa lui Didier Deschamps rămâne astfel fără victorie după primele cinci etape.
 
În schimb, nou-promovata Ajaccio a obţinut cel dintâi succes al sezonului, învingând pe teren propriu cu 3-1 pe Valenciennes, în timp ce Olympique Lyon rămâne singura echipă neînvinsă în Ligue 1, după 2-1 cu Dijon în deplasare. Cu toate acestea, Montpellier îşi păstrează poziţia de lider, echipa din sudul Franţei trecând acasă de Nice cu 1-0, victorie obţinută prin golul marcat de Camara cu un sfert de oră înainte de final.
 
Rezultate Ligue 1, Etapa a 5-a
 
Ajaccio - Valenciennes 3-1
Bordeaux - Evian 0-0
Caen - Toulouse 0-1
Dijon - Lyon 1-2
St. Etienne - Lille 1-3
Sochaux - Lorient 1-1
Marseille - Rennes 0-1
Montpellier - Nice 1-0
Nancy - Auxerre 0-0
PSG - Brest 1-0

 

×
Subiecte în articol: Ligue 1 Franta psg Banel Nicolita
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close