Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Prima victorie pentru PSG. Încă o remiză pentru Marseille

Ligue 1: Prima victorie pentru PSG. Încă o remiză pentru Marseille

Ligue 1: Prima victorie pentru PSG. Încă o remiză pentru Marseille
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    22 Aug 2011   •   13:23

Echipa care a cheltuit cel mai mult în această vară în Ligue 1 a avut nevoie de trei etape pentru a obţine prima victorie a sezonului. PSG a învins pe teren propriu pe Valenciennes, scor 2-1, astfel că lucrurile s-au mai liniştit la clubul din capitala Franţei după debutul neconvingător de campionat.

Atacantul venit de la Lorient, Kevin Gameiro, a deschis scorul pentru PSG în minutul 39, oaspeţii egalând în prelungirile primei reprize, prin Remi Gomis. În partea a doua, şi-a făcut debutul şi argentinianul Javier Pastore, intrat la puţin timp după reluare, însă golul decisiv a fost marcat de Nene, care a transformat un penalty cu 26 de minute înainte de final.

Dacă parizienii au obţinut cel dintâi succes în noul sezon, Marseille continuă să nu învingă pe nimeni, campioana din 2010 remizând pentru a treia oară la rând, scor 0-0, în faţa lui Saint-Etienne, chiar pe Velodrome.

Actuala deţinătoare a titlului, Lille, a învins sâmbătă cu 2-1 pe Caen, în deplasare, în timp ce Olympique Lyon continuă să fie neînvinsă, după ce a reuşit să smulgă un egal, scor 1-1, pe terenul lui Brest.

Lider în Ligue 1 este Montpellier, care în etapa a treia a învins cu 4-0 pe Rennes şi rămâne singura echipă care a acumulat maximum de puncte după primele trei runde.

Ligue 1, etapa a 3-a

Bordeaux - Auxerre 1-1
Brest - Lyon 1-1
Caen - Lille 1-2
Dijon - Lorient 2-0
Nice - Toulouse 1-1
Ajaccio - Evian 1-1
Montpellier - Rennes 4-0
Nancy - Sochaux 1-2
PSG - Valenciennes 2-1
Marseille - St. Etienne 0-0

×
Subiecte în articol: Ligue 1 psg Olympique Lyon Franta
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close