Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: Prima victorie sezonului pentru Olympique Marseille

Ligue 1: Prima victorie sezonului pentru Olympique Marseille

Ligue 1: Prima victorie sezonului pentru Olympique Marseille
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Sep 2011   •   11:56

A fost nevoie de şapte etape şi de un meci cu o nou promovată pentru ca Olympique Marseille să obţină primul succes al sezonului în Ligue 1.

 
Echipa lui Didier Deschamps a învins pe teren propriu pe Evian cu scorul de 2-0 şi a evitat astfel să petreacă încă o săptămână pe ultimul loc al clasamentului, poziţie pe care s-a aflat la finalul rundei precedente. Ambele goluri ale campioanei Franţei din 2010 au fost marcate de Loic Remy, în minutele 25 şi 74.
 
Dacă Marseille a obţinut prima victorie în campionat, Lyon a suferit primul eşec, 0-1 în deplasarea de la Caen. De înfrângerea trupei lui Remy Garde a profitat Montepellier, învingătoare cu 3-1 în faţa lui Ajaccio, care a revenit astfel pe primul loc în ierarhia din Franţa.
 
Recital ofensiv oferit de Rennes la Sochaux, acolo unde s-a impus cu 6-2. Montano, de două ori, Kana-Biyik, Feret, Hadji, din penalty, şi Kembo-Ekoko au marcat golurile echipei antrenate de Frederic Antonetti, care în urma acestui rezultat urcă pe poziţia secundă în clasament.
 
Campioana Lille a remizat în primul meci al etapei, desfăşurat marţi, la Bordeaux, scor 1-1, în timp ce PSG a câştigat cu 2-1 pe teren propriu în faţa lui Nice, după un meci în care toate golurile s-au înscris din penalty.
 
Românii din Ligue 1 nu au avut parte de o rundă prea reuşită.Daniel Niculae a fost integralist la Nancy, însă nu şi-a putut ajuta echipa, care a reuşit doar o remiză pe teren propriu cu Valenciennes, în timp ce St. Etienne, fără Bănel Nicoliţă, rămas pe bancă toate cele 90 de minute, a obţinut acelaşi rezultat acasă, cu Toulouse.
 
Rezultate Ligue 1, Etapa a 7-a
 
Bordeaux - Lille 1-1
Ajaccio - Montpellier 1-3
Caen - Lyon 1-0
Dijon - Brest 1-0
Lorient - Auxerre 1-1
Marseille - Evian 2-0
Nancy - Valenciennes 1-1
PSG -Nice 2-1
Sochaux - Rennes 2-6
St. Etienne - Toulouse 1-1

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close