Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: PSG câştigă la St. Etienne şi termină turul pe primul loc

Ligue 1: PSG câştigă la St. Etienne şi termină turul pe primul loc

Ligue 1: PSG câştigă la St. Etienne şi termină turul pe primul loc
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    22 Dec 2011   •   12:10

Paris St. Germain a câştigat cu 1-0 în deplasare cu St. Etienne şi încheie turul din Ligue 1 pe primul loc, profitând şi de eşecul surprinzător al lui Montpellier pe terenul nou-promovatei Evian.

St. Etienne, la care Bănel Nicoliţă nu a fost nici măcar rezervă, nu a reuşit să continue seria pozitivă din ultima perioadă şi a pierdut acasă în faţa noului lider din Franţa. Unicul gol al partidei de pe Stade Geoffroy-Guichard a fost marcat de Bodmer, în minutul 32.

Parizienii au urcat pe prima poziţie a clasamentului după ce fostul lider, Montepellier, a pierdut în deplasare cu Evian, scor 2-4, deşi a condus în două rânduri, după golurile înscrise de Belhanda şi Giroud.

Gazdele au revenit însă de fiecare dată, prin Barbosa şi Khlifa, pentru ca în ultimele 20 de minute Cambon şi Djadjedje să puncteze decisiv.

Meci nebun şi la Lille, acolo unde actuala campioană din Hexagon a încheiat la egalitate, scor 4-4, cu Nice, oaspeţii marcând golul care le-a adus un punct în al patrulea minut de prelungire.

Olympique Lyon nu a profitat însă de pasul greşit al lui Lille şi a ratat şansa de a urca pe locul 3, după ce a pierdut pe terenul lui Valenciennes, scor 0-1, în timp ce Marseille îşi continuă revenirea în vârful clasamentului graţie victoriei cu 3-1 de la Nancy, la care Daniel Niculae a fost integralist, obţinută marţi, în primul meci al etapei.

Ultima clasată în Franţa, Ajaccio, a reuşit al doilea succes consecutiv, 2-0 la Sochaux, iar Auxerre şi Dijon, alte două echipe implicate în lupta pentru evitarea retrogradării, au terminat la egalitate, scor 2-2.

Rezultate Ligue 1, etapa a 19-a: Nancy - Marseille 1-3, Auxerre - Dijon 2-2, Lille Nice 4-4, Lorient - Caen 0-0, Rennes - Bordeaux 1-0, Sochaux - Ajaccio 0-2, Toulouse - Brest 0-0, Valenciennes - O. Lyon 1-0, St. Etienne - PSG 0-1

Clasament: 1.PSG 40p, 2.Montpellier 37p, 3. Lille 36p... 18.Nancy 18p, 19.Sochaux 18p, 20.Ajaccio 15p.


×
Subiecte în articol: Ligue 1 psg Franta lille
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close