Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue 1: PSG şi Lyon, la egalitate perfectă pe primul loc

Ligue 1: PSG şi Lyon, la egalitate perfectă pe primul loc

Ligue 1: PSG şi Lyon, la egalitate perfectă pe primul loc
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Sep 2011   •   12:47

PSG şi Olympique Lyon se află la egalitate perfectă pe primul loc în Ligue 1, în timp ce ultimele două campioane, Lille şi Marseille, au făcut noi paşi greşiţi în etapa a 8-a din Franţa.

 
Javier Pastore se simte din ce în ce mai bine la Paris, argentinianul reuşind o dublă în victoria lui PSG pe terenul lui Montpellier, fostul lider din Hexagon, scor 3-0. Lista marcatorilor pentru echipa lui Kombouare a fost completată de o altă achiziţie din această vară, Kevin Gameiro.
 
Olympique Lyon a câştigat cu 3-1 acasă cu Bordeaux, fosta campioană punctând prin Bafetimbi Gomis, de două ori, şi Michel Bastos, reuşita de onoare a oaspeţilor fiind reuşită de Modeste, care a transformat un penalty în minutul 86.
 
Campioana OSC Lille nu a obţinut decât o remiză, scor 1-1, în faţa lui Lorient, deşi a evoluat pe teren propriu. Englezul Joe Cole a reuşit primul său gol pentru noua sa echipă în minutul 34, însă oaspeţii au egalat în prelungiri, prin Monnet-Paquet.
 
După ce în etapa precedentă a câştigat primul meci din acest sezon, Marseille a plecat cu doar un punct din deplasarea de la Valenciennes. Elevii lui Deschamps au deschis scorul prin Diawara, însă apoi au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Fanni din finalul primei părţi. OM a rezistat totuşi o repriză întreagă, dar a fost egalată în al doilea minut de prelungire, de reuşita lui Jose Saez.
 
Daniel Niculae a fost integralist la Nancy, dar echipa sa a pierdut la Toulouse, scor 0-1, şi rămâne pe ultimul loc, în timp ce Bănel Nicoliţă a rămas din nou pe bancă la St. Etienne, care a remizat în deplasare cu Rennes (1-1).
 
Rezultate Ligue 1, etapa a 8-a: Evian - Caen 2-4, Lille - Lorient 1-1, O. Lyon - Bordeaux 3-1, Nice - Dijon 1-1, Toulouse - Nancy 1-0, Valenciennes - Marseille 1-1, Montpellier - PSG 0-3, Auxerre - Sochaux 4-1, Brest - Ajaccio 1-1, Rennes - St. Etienne 1-1
 
Clasament Ligue 1: 1.PSG, Lyon 14p (14-7), 3.Toulouse 17p (12-7)... 18.Brest 6p (6-8), 19.Ajaccio 6p (8-16), 20.Nancy 4p.
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close