Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ligue I: Jean Tigana a demisionat de la Bordeaux, după ce fiica sa a fost agresată de fani

Ligue I: Jean Tigana a demisionat de la Bordeaux, după ce fiica sa a fost agresată de fani

Ligue I: Jean Tigana a demisionat de la Bordeaux, după ce fiica sa a fost agresată de fani
08 Mai 2011   •   14:19

Fostul internaţional francez Jean Tigana a demisionat din funcţia de antrenor al lui Bordeaux, după ce echipa sa a pierdut ruşinos meciul de pe teren propriu cu Sochaux, scor 0-4. Însă motivul pentru care tehnicianul a luat această decizie nu l-a reprezentat înfrângerea, ci agresarea fiicei sale de către fani.

 
A fost o zi dezastruoasă pentru mine şi pentru club. Fiica mea a fost victima gresiunilor verbale în tribune. Deja avea mari probleme la şcoală, astfel că am decis ca mandatul meu la Bordeaux să se încheie aici. Toată lumea crede că problema sunt eu. Dar deja au mers prea departe abuzând de o fată de doar 16 ani. Sunt şocat! Nu asta înseamnă fotbalul pentru mine”, a declarat Tigana, care o lasă pe Bordeaux pe poziţia a noua a clasamentului, fără şanse de a mai prinde un loc de cupă europeană în viitorul sezon.
 
Într-o altă partidă din Ligue 1 desfăşurată sâmbătă, liderul Lille a mai făcut un pas important spre titlu, reuşind să câştige cu 1-0 în deplasarea de la Nancy. Unicul gol a fost marcat în prelungirile primei reprize de belgianul Eden Hazard, iar echipa din nordul Franţei are acum un avans de patru puncte în fruntea clasamentului faţă de Olympique Marseille, care întâlni duminică seară pe Lyon, pe terenul acesteia din urmă.
 
Echipa antrenată de Ladislau Boloni, RC Lens, este practic condamnată la retrogradare, după ce nu a reuşit decât un 1-1 împotriva lui Caen, în deplasare. Gazdele au deschis scorul prin Niang încă din minutul 2, egalitatea fiind adusă de golul lui Varane din finalul primei reprize. Cu patru etape înainte de sfârşitul campionatului, formaţia „sang et or” este penultima în clasament, la 8 puncte de prima poziţie care asigură supravieţuirea.
 
Rezultate Ligue 1, etapa a 34-a
 
Arles - St. Etienne 0-1
Auxerre - Montpellier 1-0
Bordeaux - Sochaux 0-4
Brest - Nice 0-0
Caen - Lens 1-1
Lorient - Toulouse 0-0
Monaco - PSG 1-1
Nancy - Lille 0-1

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close