Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lille a învins cu 1-0 pe Sochaux şi mai are nevoie de un punct pentru a cuceri titlul în Franţa

Lille a învins cu 1-0 pe Sochaux şi mai are nevoie de un punct pentru a cuceri titlul în Franţa

Lille a învins cu 1-0 pe Sochaux şi mai are nevoie de un punct pentru a cuceri titlul în Franţa
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
19 Mai 2011   •   12:18

Lille a câştigat cu 1-0 meciul de pe teren propriu cu Sochaux şi mai are nevoie de un singur punct din ultimele două etape pentru a deveni campioana Franţei după 57 de ani. Echipa lui Rudy Garcia are un avans de şase puncte faţă Olympique Marseille în fruntea clasamentului din Ligue 1.

Golul victoriei cu Schaux a fost marcat de Gervinho în minutul 53, atacantul lui Lille ajungând astfel la a 15-a reuşită în acest sezon.

Sperăm să desfacem şampania sâmbătă seară. Avem 93% şanse să cucerim titlul, trebuie să fim atenţi la ceilalţi 7%. Trebuie să-mi scot pălăria în faţa băieţilor, care au făcut un meci foarte bun la numai patru zile distanţă de finala Cupei Franţei. Am câştigat meritat şi nimeni nu s-ar fi supărat dacă am fi învins mai clar”, a spus Rudi Garcia.

Toto miercuri, PSG a ratat şansa de a urca pe locul 3, care asigură prezenţa în Liga Campionilor, după ce a pierdut în deplasare cu Bordeaux, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Diabate, care a transformat un penalty în minutul 6.

×
Subiecte în articol: lille Ligue 1 Franta
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close