Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lille, mai aproape de titlu după victoria cu 2-1 cu St. Etienne

Lille, mai aproape de titlu după victoria cu 2-1 cu St. Etienne

Lille, mai aproape de titlu după victoria cu 2-1 cu St. Etienne
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
11 Mai 2011   •   12:52

Lille s-a desprins la şapte puncte în fruntea clasamentului din Ligue 1, cu Marseille având un meci mai puţin jucat, şi este tot mai aproape de primul titlu de campioană din 1954. Echipa din nordul Franţei a învins cu 2-1 în deplasare pe St. Etienne şi aşteaptă un nou pas greşit al principalei rivale, care va întâlni miercuri seară pe Brest.

Meciul de pe Stade Geoffroy-Guichard nu a început deloc bine pentru liderul din Franţa, care s-a văzut condusă încă din minutul 5, când Rivierre a marcat pentru gazde. Lille a egalat după un sfert de oră de joc, prin De Melo, apoi a scăpat cu faţa curată la un penalty executat de Sako şi apărat de Landreau. La mijlocul reprizei a doua, Rio Mavuba i-a readus pe oaspeţi în avantaj, stabilind totodată rezultatul final.

Am reuşit să ne asigurăm participarea în Liga Campionilor din punct de vedere matematic. Următorul obiectiv este să fim siguri că vom ajunge direct în grupe, dar marea noastră ambiţie este, într-adevăr, să devenim campioni. Bucuria de la finalul acestui meci este normală, am învins un adversar puternic, arătând maturitate”, a spus Rudi Garcia, antrenorul lui Lille, la finalul partidei.

Într-un alt meci disputat marţi, PSG nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu, scor 2-2, împotriva lui Nancy. Gazdele au condus de două ori, prin golurile lui Erding şi Camara, însă au fost egalate de fiecare dată, de reuşitele lui N'Guemo, din penalty, şi Hadji.

×
Subiecte în articol: lille Ligue 1 Franta
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close