Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lille s-a calificat în finala Cupei Franţei pentru prima oară după 56 de ani

Lille s-a calificat în finala Cupei Franţei pentru prima oară după 56 de ani

Lille s-a calificat în finala Cupei Franţei pentru prima oară după 56 de ani
20 Apr 2011   •   10:56

Liderul din Ligue 1, Lille, a învins în deplasare pe Nice, scor 2-0, şi s-a calificat în finala Cupei Franţei, care va avea loc pe data de 14 mai. Echipa antrenată de Rudi Garcia revine astfel în ultimul act a competiţiei după o pauză de 56 de ani.

Lille a deschis scorul în finalul primei reprize prin belgianul Eden Hazard, lăsat iniţial pe banca de rezerve, dar trimis în teren după accidentarea lui Balmont. Soarta meciului, şi a calificării, a fost pecetluită în primul minut al părţii secunde, când Gervinho a marcat pentru 2-0.

Avem cu adevărat un sentiment că am reuşit o performanţă istorică. Lille nu a mai fost într-o finală din 1955. Jucătorii, staffil tehnic şi preşedintele clubului, cu toţii suntem mândri că vom juca pe Stade de France. Am oferit un răspuns celor care credeau că am rămas fără benzină în acest final de sezon. Am făcut un meci bun şi am câştigat cu stil”, a declarat Rudi Garcia la finalul partidei.

Cea de-a doua semifinală a Cupei Franţei va avea loc miercuri, PSG urmând să se dueleze pentru un loc în ultimul act cu divizionara secundă Angers.

×
Subiecte în articol: lille
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close