Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Postarea cu care Lionel Messi a doborât recordul de like-uri. "Am visat asta de atâtea ori"

Postarea cu care Lionel Messi a doborât recordul de like-uri. "Am visat asta de atâtea ori"

Lionel Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram.

Postarea cu care Lionel Messi a doborât recordul de like-uri. "Am visat asta de atâtea ori"
Sursa foto: instagram.com/ leomessi
de Silvia Preda    |    19 Dec 2022   •   20:06

În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial.

Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său: Cupa Mondială. "Am visat asta de atâtea ori, am dorit atât de mult încât nu-mi vine să cred...", a scris Messi pe Instagram.

"Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus. Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor... Am făcut-o!!!", a adăugat el.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi)

Messi, criticat pentru că a îmbrăcat mantia neagră după victoria din Qatar. Ce semnificație are Bisht

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

×
Subiecte în articol: Lionel Messi Instagram
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close