Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool a câştigat Cupa Ligii Angliei. Vărul lui Gerrard a ratat penalty-ul decisiv

Liverpool a câştigat Cupa Ligii Angliei. Vărul lui Gerrard a ratat penalty-ul decisiv

Liverpool a câştigat Cupa Ligii Angliei. Vărul lui Gerrard a ratat penalty-ul decisiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Feb 2012   •   11:38

Liverpool a pus capăt unei secete de şase ani de trofee şi a câştigat Cupa Ligii după ce a învins Cardiff City la penalty-uri, la capătul unei partide încheiate cu scorul de 2-2 pe Wembley.

Liverpool s-a impus cu 3-2 la loviturile de departajare, după ce vărul lui Steven Gerrard, Anthony, a ratat penalty-ul decisiv. Ratarea lui a fost una din cele cinci de la punctul cu var - Steven Gerrard, Kenny Miller, Charlie Adam şi Ruby Gestede ratând de asemenea.

Drama de la penalty-uri a completat finalul de poveste al meciului în care Cardiff a egalat cu două minute înainte de finalul prelungirilor, după ce Dirk Kuyt părea că a înscris golul victoriei pentru "cormorani".

Joe Mason a deschis scorul în minutul 19, înainte ca Martin Skrtel să egaleze după o oră de joc. Kuyt părea că a spart rezistenţa lui Cardiff în minutul 108, dar Ben Turner a reuşit să puncteze în minutul 118 şi să trimită partida la penalty-uri.

Liverpool a avut 19 lovituri de corner comparativ cu cele trei ale lui Cardiff şi un total de aproape 50 de şuturi spre poartă, dar defensiva echipei din liga a doua a blocat în mod repetat ocaziile "cormoranilor".

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close