Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool a învins cu 2-1 pe Manchester United, în turul 4 din Cupa Angliei

Liverpool a învins cu 2-1 pe Manchester United, în turul 4 din Cupa Angliei

Liverpool a învins cu 2-1 pe Manchester United, în turul 4 din Cupa Angliei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    28 Ian 2012   •   17:10

Liverpool încheie în cel mai fericit mod cu putinţă o săptămână în care a întâlnit atât pe Manchester City, în Cupa Ligii, cât şi pe Manchester United, în Cupa Angliei.

Echipa lui Kenny Dalglish a învins pe Anfield cu scorul de 2-1 pe Manchester United şi s-a calificat în optimile de finală din Cupa Angliei, după ce, la mijlocul săptămânii reuşise să elimine liderul din Premier League în semifinalele Cupei Ligii.

Înfrângerea de duminică pune capăt unei serii de opt partide consecutive fără înfrângere în deplasare, în Cupa Angliei, pentru elevii lui Sir Alex Ferguson, ultimul eşec al „diavolilor” pe teren străin fiind înregistrat în 2006, chiar împotriva lui Liverpool.

„Cormoranii” au deschis scorul în minutul 21, prin danezul Daniel Agger, care a reluat cu capul în poartă o centrare din corner a lui Gerrad, la care David De Gea, goalkeeperul celor de la United, a ieşit greşit.

Avantajul gazdelor a fost anulat cu cinci minute înainte de pauză, când sud-coreeanul Park Ji-sung a finalizat excelent pasa primită din partea dreaptă de la Rafael.

Liverpool a controlat jocul în cea mai mare parte a reprizei secunde, mai ales în final, când şi-a închesuit adversarul în propria jumătate, iar olandezul Dirk Kuyt a profitat de o ezitare a lui Evra şi a marcat golul victoriei şi al calificării în minutul 88.

Chelsea a avansat de asemenea în turul 5 al Cupei Angliei, după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Queens Park Rangers. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de spaniolul Juan Mata, care a transformat în minutul 62 un penalty obţinut uşor de Sturridge.




×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close