Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool face şi ea cunoştinţă cu sârbii! Chelsea câştigă cu 3-1 şi Ivanovic reuşeşte "dubla" (VIDEO)

Liverpool face şi ea cunoştinţă cu sârbii! Chelsea câştigă cu 3-1 şi Ivanovic reuşeşte "dubla" (VIDEO)

Liverpool face şi ea cunoştinţă cu sârbii! Chelsea câştigă cu 3-1 şi Ivanovic reuşeşte "dubla" (VIDEO)
Sursa foto: branislav ivanovic
08 Apr 2009   •   23:19

Chelsea a devenit favorită certă la calificarea în semifinalele Ligii Campionilor după ce a reuşit un meci foarte bun chiar acasă la Liverpool, una dintre echipele în formă ale Europei. Aflată în cursa de urmărire a lui Manchester United în Premier League, echipa condusă de Rafa Benitez nu se gândea că ar putea fi surclasată într-o asemenea manieră chiar la ea acasă, dar cele mai negre coşmaruri ale "cormoranilor" s-au adeverit. Liverpool a fost "pedepsită" de sârbul Branislav Ivanovic, autorul unei duble, şi de Didier Drogba.
Partida a început cum nu se putea mai bine pentru gazde, care s-au văzut în avantaj încă din minutul 6. Jucătorii lui Guus Hiddinck nu au reuşit să respingă mingea într-un atac care s-a tot prelungit, aceasta ajungând la Fernando Torres iar spaniolul nu a iertat. Avea să fie, însă, singurul motiv de bucurie al gazdelor într-o partidă în care au trecut de la speranţe de calificare la certitudinea eliminării. Chelsea a fost singura echipă care a jucat bine, în continuare, iar portarul Pepe Reina a avut mari emoţii în prima repriză, când oaspeţii au şutat mult, dar au prins mai rar cadrul porţii.
Minutul 39 a adus, însă, prima fisură puternică în defensiva "cormoranilor", iar sârbul Branislav Ivanovic, care a fost prezent la Constanţa cu echipa naţională a Serbiei, s-a ridicat bine peste apărarea adversă şi a înscris cu capul. Chelsea era, deja, favorită de calificare la acest scor, dar nu avea să se oprească aici.
Partida a fost una foarte spectaculoasă, iar ocaziile s-au succedat la cele două porţi. Carragher a reuşit să salveze mingea de pe linia porţii la un şut pe jos dar nu a mai putut să se opună în minutul 62, când Ivanovic a reuşit dubla şi l-a învins, din nou, tot cu o lovitură de cap, pe Reina. După cinci minute a urmat o nouă umilinţă pentru Liverpool, ivorianul Didier Drogba reuşind şi el să marcheze după o pasă de pe stânga care l-a găsit bine plasat în centrul careului mic. Drogba a reluat simplu în plasă şi scorul de 1-3 nu îi mai lasă nici o speranţă de calificare în semifinale a trupei lui Rafa Benitez.
Vedeţi aici golurile partidei de pe Anfield Road.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea FC Liverpool Liga Campionilor
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close