Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool învinge la Manchester cu 4-1 şi reintră în lupta pentru titlu (VIDEO)

Liverpool învinge la Manchester cu 4-1 şi reintră în lupta pentru titlu (VIDEO)

Liverpool învinge la Manchester cu 4-1 şi reintră în lupta pentru titlu (VIDEO)
14 Mar 2009   •   16:34

După 11 victorii consecutive, Manchester United îşi încheie brusc seria incredibilă chiar pe Old Trafford şi tocmai împotriva marii rivale, FC Liverpool. Echipa lui Benitez a învins cu 4-1 în derbyul Angliei şi relansează lupta pentru titlu.

Miza partidei şi-a pus amprenta asupra jocului în prima repriză, ambele echipe fiind mai interesate să se anuleze reciproc. Astfel, cele trei goluri nu au venit după faze ieşite din comun, ci din două penaltyuri şi o gafă incredibilă a apărării lui Ferguson. United a deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, portughezul transformând o lovitură de pedeapsă acordată după faultul lui Reina asupra lui Park. Oaspeţii au revenit însă excelent, mai întâi Torres profitând de greşeala viitorului nostru adversar, Nemanja Vidic, apoi Gerrard i-a adus pe ?cormorani? în avantaj după cea de-a doua lovitură de la 11 metri a primelor 45 de minute.

Profitând de scorul la pauză, Rafa Benitez a îngheţat excelent jocul. United a fost incapabilă de replică, iar cu un sfert de oră înainte de final campioana Angliei a primit lovitura de graţie. În aceeaşi fază, Vidic a fost eliminat, iar Fabio Aurelio a marcat pentru 3-1, pentru ca italianul Dossena să desăvârşească umilinţa ?diavolilor roşii?. Final de meci cu victoria meritată a ?cormoranilor?, care astfel revin în lupta pentru titlu în Premier League.











Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close