Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool învinge Portsmouth cu 4-1 şi păstrează şanse pentru calificarea în Liga Campionilor

Liverpool învinge Portsmouth cu 4-1 şi păstrează şanse pentru calificarea în Liga Campionilor

Liverpool învinge Portsmouth cu 4-1 şi păstrează şanse pentru calificarea în Liga Campionilor
16 Mar 2010   •   11:46


Fernando Torres a înscris de două ori pentru Liverpool în victoria cu 4-1 în faţa lui Portsmouth şi a păstrat în viaţă şansele echipei de a se califica pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor. Atacantul spaniol a punctat în minutele 26 şi 77 pe Anfield, încadrând reuşitele lui Ryan Babbel, minutul 28, şi Alberto Aquilani, minutul 32. Acesta a fost primul gol al lui Aquilani de când s-a transferat la Liverpool anul trecut.

"Ştiam că este un meci pe care trebuia să îl câştigăm. Din fericire am jucat bine şi am obţinut victoria. Când echipa joacă bine putem înscrie oricând", a declarat portarul lui Liverpool, Pepe Reina.

Nadir Belhadj a înscris un gol de consolare pentru Portsmouth în minutul 88.

Liverpool a acumulat 51 de puncte în Premier League, cu unul mai puţin decât Tottenham, care ocupă locul patru în clasament. Spurs au însă şi un meci mai puţin disputat. În luptă pentru ultimul loc ce duce în Liga Campionilor este şi Manchester City, care cu 50 de puncte şi două meciuri în plus de jucat faţă de Liverpool ocupă locul şase. De partea cealaltă, Portsmouth rămâne pe ultimul loc, cu 19 puncte, şi mai mult ca sigur va retrograda.

"A fost un meci bun. Am încercat să jucăm bine pentru fani şi să înscriem goluri. Este bine pentru Aquilani că a înscris. A arătat că are calităţi extraordinare şi acum va avea şi mai multă încredere", a declarat Rafa Benitez, managerul lui Liverpool.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Liverpool
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close