Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool, la primul eşec în actuala ediţie a Europa League: 0-1 la Braga

Liverpool, la primul eşec în actuala ediţie a Europa League: 0-1 la Braga

Liverpool, la primul eşec în actuala ediţie a Europa League: 0-1 la Braga
10 Mar 2011   •   22:01

Sporting Braga a învins cu scorul de 1-0 pe Liverpool într-un meci din optimile de finală ale Europa League. Unicul gol al partidei a fost înscris în minutul 18 de Alan, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

 
Braga a fost echipa mai curajoasă în debutul partidei, iar eforturile i-au fost răsplătite după 17 minute, când grecul Kyrgiakos l-a faultat în careu pe Mossoro, iar Alan a transformat fără emoţii penaltyul. Liverpool a fost incapabilă de replică şi chiar ar fi putut primi al doilea gol, dar şutul de la distanţă al lui Silvio a lovit transversala porţii lui Reina.
 
După pauză, portughezii s-au mulţumit să apere avantajul de pe tabelă, ceea ce le-a permis oaspeţilor să devină periculoşi. Dar nici Andy Caroll, şut deviat puţin pe lângă, nici Kuyt, execuţie spectaculoasă peste poartă, şi nici Kyrgiakos, lovitură de cap după un corner, nu au reuşit să-l învingă pe Artur.
 
Liverpool suferă prima înfrângere în actuala ediţie a Europa League, dar păstrează şanse de calificare pentru returul care va avea loc peste o săptămână pe Anfield.
 
Villareal învinge în ultimul minut la Leverkusen
 
Villareal a devenit favorită la calificarea în sferturile de finală ale Europa League, după ce a câştigat cu 3-2 în deplasare la Bayer Leverkusen. Gazdele au deschis scorul prin cehul Kadlec, dar „Submarinul galben” a întors rezultatul prin Rossi şi Nilmar. Castro a restabilit egalitatea cu 18 minute înainte de sfârşitul meciului, dar, în prelungiri, brazilianul Nilmar a reuşit dubla şi a adus victoria spaniolilor. 
 
Europa League, Optimi de finală
 
TSKA Moscova - FC Porto 0-1 (Guarin 70)
 
PSV Eindhoven - Glasgow Rangers 0-0
 
Leverkusen - Villareal 2-3 (Kadlec 33, Castro 72 / Rossi 42, Nilmar 70, 90+4)
 
Braga - Liverpool 1-0 (Alan 18 pen)

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close