Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool părăseşte deja Liga Campionilor, dar "postul lui Benitez este în siguranţă"

Liverpool părăseşte deja Liga Campionilor, dar "postul lui Benitez este în siguranţă"

Liverpool părăseşte deja Liga Campionilor, dar "postul lui Benitez este în siguranţă"
Sursa foto: rafael benitez
25 Noi 2009   •   12:48

Contraperformanţă mare pentru FC Liverpool, echipă obişnuită cu fazele finale ale Ligii Campionilor şi chiar cu câştigarea trofeului. "Cormoranii" au fost eliminaţi prematur din Liga Campionilor, după doar cinci meciuri disputate în Grupa E, dar conducerea clubului a dat deja asigurări că postul spaniolului nu este în nici un fel pus în pericol. Unul din motivele expuse de preşedintele clubului este recenta prelungire a contractului lui Benitez.
Liverpool a părăsit Liga Campionilor încă din faza grupelor pentru prima oară în ultimii şapte ani. Cu toate acestea, eşecul survenit, în mod ironic, în urma unei victorii cu Debrecen, nu va determina conducerea lui Liverpool să îl dea afară pe spaniolul care a adus trofeul suprem al fotbalului de club european de două ori în oraşul minier din vestul Angliei.
Purslow l-a apărat pe Benitez şi a spus şi motivele pentru care postul acestuia este sigur:
"Nu poţi prezice niciodată golurile luate în ultimele minute, iar acestea ne-au costat scump în acest sezon al Ligii. Acestea motive nu sunt argumente destul de puternice pentru a schimba conducerea tehnică. Nu este în nici un pericol Benitez.", a precizat oficialul, pentru The Telegraph.
"Nu luăm decizii importante fără motive serioase. Mai ales că Rafa a semnat un contrat pe cinci ani în urmă cu patru luni."
În mod surprinzător, Purslow a dat asigurări că eliminarea din Liga Campionilor nu va afecta financiar clubul. Cu condiţia ca echipa să se descurce bine anul viitor în Europa League, Liverpool va fi chiar stabilă financiar la sfârşitul acestui sezon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liverpool Liga Campionilor
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close