Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liverpool pune capăt seriei negre de înfrângeri, după 2-0 cu Manchester United

Liverpool pune capăt seriei negre de înfrângeri, după 2-0 cu Manchester United

Liverpool pune capăt seriei negre de înfrângeri, după 2-0 cu Manchester United
26 Oct 2009   •   02:12


Managerul lui Liverpool, Rafael Benitez, declara înaintea meciului cu Manchester United că o victorie ar schimba lucrurile, iar formaţia lui i-a oferit un rezultat care l-a scăpat pe spaniol, momentan, de presiunea unei demiteri. Campioana Manchester United a fost învinsă cu 2-0 după un joc excelent al "cormoranilor" veniţi după cea mai mare criză de rezultate din ultimele decade.

Cu patru înfrângeri consecutive la activ, Liverpool şi-a recăpătat mândria cu o victorie în faţa celui mai bun, pentru ei, adversar, în derby-ul etapei din Premier League. Torres a forţat o revenire după o accidentare şi a înscris al nouălea său gol în acest sezon, la jumătatea reprizei secunde, pentru a duce Liverpool în avantaj.

Ngog a înschis socotelile în prelungirile partidei, când Manchester forţa golul egalizator. Până în acel minute, United rămăsese şi fără Nemanja Vidic, eliminat pentru a treia oară consecutiv într-un meci cu Liverpool. Javier Mascherano a văzut şi el cartonaşul roşu pentru gazde, dar Liverpool a reuşit să producă a doua înfrângere a sezonului pentru Manchester United şi să îşi liniştească parţial fanii.

Alte rezultate din Premier League:
Wolverhampton 1 - 1 Aston Villa
Birmingham C 2 - 1 Sunderland
Burnley 1 - 3 Wigan Athletic
Hull City 0 - 0 Portsmouth
Tottenham 0 - 1 Stoke City
Chelsea 5 - 0 Blackburn Rovers
Bolton 3 - 2 Everton
Manchester City 2 - 2 Fulham
West Ham United 2 - 2 Arsenal

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close