Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lobonţ a atras elogiile presei italiene după ŢSKA Sofia - AS Roma 0-3

Lobonţ a atras elogiile presei italiene după ŢSKA Sofia - AS Roma 0-3

Lobonţ a atras elogiile presei italiene după ŢSKA Sofia - AS Roma 0-3
Sursa foto: bogdan lobont
17 Dec 2009   •   14:36

Goalkeeperul român Bogdan Lobonţ a debutat, miercuri, pentru AS Roma în cupele europene, şi a făcut-o cu multă siguranţă. "Pisica" a salvat poarta Romei de două ori în prima repriză a meciului de la Sofia, înainte ca Totti şi compania să îşi înceapă defilarea spre poarta bulgarilor. Meciul de la Sofia a fost primul jucat la titular de Bogdan Lobonţ.
Fostul portar al lui Dinamo a atras aplauzele antrenorului Ranieri şi ale jurnaliştilor cu prestaţia de la Sofia, din meciul cu ŢSKA. El şi-a salvat în două ocazii echipa în situaţii foarte grele, fiind lăudat de Ranieri pe teren. În repriza secundă Lobonţ nu a mai avut treabă, colegii său ţinând mingea mai mult în apropierea porţii adverse.
"În prima repriză a primit aplauze de la antrenorul Claudio Ranieri pentru două intervenţii reuşite. În partea secundă a îngheţat de frig", a notat site-ul asromalive.com.
Website-ul Laroma23.it este, de asemenea, laudativ la adresa românului: "Lobonţ a răspuns prezent la două ocazii ale gazdelor. Nu a comis greşeli şi a demonstrat că are reflexe bune".
AS Roma a obţinut, miercuri, calificarea în şaisprezecimile de finală ale Europa League, ocupând primul loc în Grupa E, cu 13 puncte, două mai mult decât a doua clasată, Fulham.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close