Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lobonţ, revenit la naţională după 4 ani - A fost ca în prima zi de şcoală pentru mine

Lobonţ, revenit la naţională după 4 ani - A fost ca în prima zi de şcoală pentru mine

Lobonţ, revenit la naţională după 4 ani - A fost ca în prima zi de şcoală pentru mine
05 Oct 2017   •   21:25

Portarul Bogdan Lobonţ, revenit după o pauză de patru ani la echipa naţională, a declarat, joi seara, după victoria din partida cu selecţionata Kazahstanului, că s-a simţit la acest meci ca în prima zi de şcoală. 

"A fost ca în prima zi de şcoală pentru mine. Am fost nerăbdător să ajung în cantonament şi să îmi cunosc noii colegi de la naţională. Am regăsit bine echipa naţională. Dar sunt şi lucruri la care trebuie să mai lucrăm, ca şi echipă. Trebuie să o luăm pas cu pas. Să avem răbdare în următoarea campanie, să acumulăm puncte. Următorul lucru pe care trebuie să îl facem este să accedem în grupa a doua valorică", a spus Lobonţ, care nu a evoluat în această partidă. 

"Nu am făcut analiză video la acest meci, analiza o face altcineva. Pe viitor nu ştiu ce voi face. Eu am posibilitatea să lucrez pentru un club important cum e AS Roma, unde sunt jucători importanţi şi oameni în conducere de la care am de învăţat lucruri noi în fiecare zi. Cu siguranţă această experienţă o voi folosi, dacă voi fi capabil. Acum sunt jucător activ şi rolul meu ăsta este la prima reprezentativă. Nu se ştie niciodată dacă voi mai apăra poarta naţionalei. Eu îmi doresc să vin la naţională. Naţionala o am în suflet", a spus Bogdan Lobonţ. 

Echipa naţională de fotbal a României a învins formaţia Kazahstanului cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, la meciul de debut al lui Cosmin Contra ca selecţioner al echipei României. 

Duminică, 8 octombrie, de la ora 19,00, pe stadionul Parken din Copenhaga, România, care nu mai are nicio şansă de calificare, va întâlni reprezentativa Danemarcei, în ultimul său meci din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018. 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close