Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lucescu, felicitat de Ianukovici şi cel mai aplaudat om la petrecerea de 75 de ani a Şahtiorului

Lucescu, felicitat de Ianukovici şi cel mai aplaudat om la petrecerea de 75 de ani a Şahtiorului

Lucescu, felicitat de Ianukovici şi cel mai aplaudat om la petrecerea de 75 de ani a Şahtiorului
Sursa foto: Foto: Shakhtar.com
15 Mai 2011   •   21:01

Mircea Lucescu a strălucit din nou în faţa a milioane de ucraineni! A fost cel mai aplaudat om la petrecerea de 75 de ani a Şahtiorului - un show cum rar ne e dat să vedem, cu jocuri incredibile de lumini şi de muzică. Însuşi preşedintele Ucrainei l-a felicitat, l-a decorat şi l-a sărutat pe Il Luce pentru că a făcut din Şahtior Doneţk o campioană. De cinci ori!!

Aplaudat de propriii lui jucători, aplaudat de 51 de mii de suporteri de pe pe stadion, aplaudat de milioane de suporteri ai Şahtiorului, din faţa televizoarelor, aplaudat de însuşi preşedintele Ucrainei. Il Luce, care şi-a asigurat deja al cincilea titlu de campion cu Şahtior, este din nou un zeu pentru Ucraineni.

Lucescu a fost şi decorat de către preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, cu Ordinul de Merit clasa I, pentru că a pus Doneţk-ul pe harta fotbalului european. Ca să îşi arate simpatia faţă de el, preşedintele l-a şi sărutat călduros, în tribuna stadionului.

Lucescu a fost cel mai aclamat om în cadrul unui spectacol aniversar nemaivăzut, care a costat 25 de milioane de euro.

Invitatul special al show-ului a fost Rihanna.

Cântăreaţa nu i-a impresionat pe ucraineni doar cu vocea ei incredibilă. Artista a urcat pe scenă cu părul de un roşu aprins. Culoarea preferată a suporterilor lui Şahtior.

 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close