Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lucescu şi Raţ pierd la scor duelul cu Ghioane. Dinamo Kiev - Şahtior Doneţk 3-0

Lucescu şi Raţ pierd la scor duelul cu Ghioane. Dinamo Kiev - Şahtior Doneţk 3-0

Lucescu şi Raţ pierd la scor duelul cu Ghioane. Dinamo Kiev - Şahtior Doneţk 3-0
21 Noi 2009   •   19:53


Şahtior Doneţk a pierdut categoric derby-ul cu Dinamo, disputat la Kiev, din etapa a 14-a a campionatului ucrainean de fotbal. Au marcat Milevskyy (45, 54) şi Yarmolenko (61).

Echipa condusă de Mircea Lucescu a ratat un penalty în minutul 4 al partidei, prin Fernandinho. Acesta a trimis pe lângă poartă şi a declarat la finalul partidei că dacă ar fi înscris altfel s-ar fi terminat meciul. "Cred că am făcut cea mai mare greşeală la începutul meciului, când nu am înscris din penalty. Sunt sigur că dacă aş fi înscris meciul ar fi fost diferit şi am fi vorbit acum despre un alt rezultat. Sunt foarte supărat", a declarat Fernandinho.

Internaţionalul român Răzvan Raţ, care a evoluat la oaspeţi până în minutul 62, a declarat că este greu să găseşti motivul înfrângerii la finalul unui meci. "Am început foarte bine, dar nu am reuşit să continuăm. Dinamo a reuşit să bage mingea în plasă în puţinele ocazii pe care le-a avut, iar noi am ratat din greşeli elementare", a spus Raţ.

La gazde, Tiberiu Ghioane a fost trimis pe teren în minutul 72.

În clasament conduce Dinamo Kiev, cu 35 de puncte, în timp ce Şahtior Doneţk se află pe locul 3, cu 28 de puncte, unul mai puţin decât Metalist Kharkiv.

Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close