Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Luciano Moggi: Fiorentina este dependentă de Mutu şi Gilardino

Luciano Moggi: Fiorentina este dependentă de Mutu şi Gilardino

Luciano Moggi: Fiorentina este dependentă de Mutu şi Gilardino
10 Mar 2009   •   00:10


În ciuda faptului că are o echipă talentată, Fiorentina s-a chinuit să găsească drumul spre poartă în câteva ocazii din acest sezon, aşa cum s-a întâmplat împotriva Ajaxului în Cupa UEFA şi, în campionat, cu Palermo.

Fostul director de la Juventus, Luciano Moggi, a oferit o sugestie pentru ca Viola să treacă peste dificultăţi. ?Cred că Fiorentina depinde prea mult de golurile lui Mutu şi Gilardino, iar pentru a avea performanţe în Europa trebuie să ai un arsenal întreg, nu doar câteva arme?, a declarat la Radio Blu personajul condamnat în scandalul Calciopoli.

?Vânzarea lui Pazzini a fost probabil pripită. Jovetic şi Bonazzoli sunt abia cu puţin mai buni decât rezervele?, a mai spus Moggi, care a avut şi cuvinte de laudă pentru Fiorentina, echipă care se află în pole position pentru ultimul loc ce aduce calificarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor. ?Înfrângerea cu Palermo a fost surprinzătoare, dar Fiorentina se descurcă încă bine, pentru că e în faţa Romei şi a celor de la Genoa?, a concluzionat Moggi.

Următorul meci pentru Fiorentina este unul foarte dificil, echipa lui Mutu deplasându-se pe San Siro pentru a da piept cu liderul din Serie A, Inter Milano.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu AC Fiorentina
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close