Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lui Klinsmann îi place la 5-0: "Nu mai putem scăpa din mână calificarea cu Sporting"

Lui Klinsmann îi place la 5-0: "Nu mai putem scăpa din mână calificarea cu Sporting"

Lui Klinsmann îi place la 5-0: "Nu mai putem scăpa din mână calificarea cu Sporting"
Sursa foto: Jurgen Klinsmann
26 Feb 2009   •   10:59

Sunt unele echipe care pleacă după prima manşă a optimilor de finală a Champions League cu avans, însă Bayern Munchen e singura care se poate considera, deja, calificată. Bavarezii au câştigat, miercuri, cu un neverosimil 5-0 chiar pe Stadio Jose Alvalade din Lisabona, cu Sporting, iar antrenorul Jurgen Klinsmann jubilează, spunând că victoria este clară şi calificarea este deja o certitudine.
"Calificarea nu ne mai poate scăpa. Am obţinut o victorie clară, ce ne aduce siguranţă, dar totuşi nu trebuie să ne pierdem concentrarea. În trecut, am fost pedepsiţi pentru indiferenţa noastră", a declarat Klinsmann, anunţă Mediafax.
În mod evident, nefericitul tehnician al gazdelor, Paolo Bento, nu este mulţumit de rezultatul obţinut, echipa sa fiind înfrântă acasă într-o manieră destul de rară, în special în această fază a competiţiei. Dar mai mult decât orice, Bento se declară surprins:
"Explicaţiile privind acest rezultat le găsim în prima repriză, deoarece am intrat la pauză cu un scor injust. Am fost mai buni decât Bayern în prima parte a jocului şi am avut destule ocazii să marcăm. Apoi, în 20 de minute am pierdut totul. După cel de-al treilea gol, nu ne-am mai putut reveni din punct de vedere mental", a explicat tehnicianul lusitan.
Bento a dat asigurări suporterilor că meciul de miercuri a fost doar un accident, mai ales că Sporting bătuse, în weekend, rivala Benfica, cu scorul de 3-2. Fosta formaţie a lui Ladislau Boloni şi Marius Niculae va avea foarte repede şansa să se revanşeze faţă de suporteri, jucând cu FC Porto sâmbătă în campionat, adaugă sursa amintită.
Meciul de miercuri dintre Sporting Lisabona şi Bayern Munchen, disputat pe stadionul Jose Alvalade din capitala Portugaliei, s-a terminat cu scoruld e 5-0 (1-0 la pauză).
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Sporting Lisabona
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close