Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Luis Figo: Inter este cea mai puternică echipă din Liga Campionilor

Luis Figo: Inter este cea mai puternică echipă din Liga Campionilor

Luis Figo: Inter este cea mai puternică echipă din Liga Campionilor
Sursa foto: luis figo
13 Sep 2009   •   11:10

Fostul star portughez Luis Figo crede că nerazzurri sunt echipa care trebuie învinsă în acest sezon de Champions League. Luis Figo, care a jucat atât pentru Inter cât şi Barcelona, crede că actualii campioni ai Italiei sunt cea mai puternică formaţie din Champions League, după ce a obţinut semnătura lui Samuel Eto'o.
Întrebat dacă Barcelona este favorita acestei competiţii, Figo a declarat pentru El Mundo Deportivo: "echipa de bătut este Inter. Au căpătat experienţă europeană în ultimii ani şi au obţinut câteva semnături importante în această vară. Suntem nerăbdători să vedem ce poate să facă Eto'o aici. Cred că transferul lui a fost o afacere excelentă pentru Inter- el şi Zlatan Ibrahimovic sunt total diferiţi."

Figo, încă legat de clubul italian după retragerea din această vară, a avut câteva cuvinte de laudă ţi pentru Xavi, declarând că a putut vedea potenţialul jucătorului încă de când era în tricoul Blaugrana.

"Simţeam ceva special pentru el. Când jucam la Barcelona, Xavi începea să crească, şi ne strigam unul pe altul 'Maestro'. Puteam vedea de atunci marile sale calităţi," arăta portughezul.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Barcelona
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close