Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon îi administrează lui PSG a treia înfrângere la rând şi se apropie de podium în Ligue 1

Lyon îi administrează lui PSG a treia înfrângere la rând şi se apropie de podium în Ligue 1

Lyon îi administrează lui PSG a treia înfrângere la rând şi se apropie de podium în Ligue 1
01 Feb 2010   •   11:01


Lyon a revenit de la un handicap de un gol şi a învins Paris Saint Germain cu 2-1 pentru a-şi păstra în viaţă şansele de a evolua în Europa în sezonul viitor.

Atacantul turc Mevlut Erding a înscris în urma unui corner, în minutul 10, pentru oaspeţi. Parizienii au rămas apoi fără fundaşul Mamadou Sakho, care a fost eliminat după o oră de joc pentru un fault asupra atacantului Bafetimbi Gomis.

Lyon a forţat apoi atacul şi Gomis a egalat în minutul 77, iar fundaşul brazilian Cris a adus victoria cu o lovitură de cap, trei minute mai târziu.

Septupla campioană Lyon, care în mai şi-a pierdut coroana în faţa lui Bordeaux, a urcat acum pe locul patru, la nouă puncte de lider, în timp ce PSG a ajuns pe 14, după a treia înfrângere consecutivă.

Pe primul loc se află în continuare Bordeaux, cu 48 de puncte în 22 de partide, în ciuda unei remize albe cu Boulogne, sâmbătă. La şase puncte în spate vine Montpellier, care a învins Marseille cu 2-0. Auxerre a ajuns şi ea la o serie de 7 meciuri fără înfrângere, iar prin victoria cu 1-0 în faţa lui Saint Etienne s-a apropiat la doar un punct de locurile ce duc în Liga Campionilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Ligue 1
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close