Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon revine pe loc de Liga Campionilor, după 3-0 cu Monaco într-un meci restant din Ligue 1

Lyon revine pe loc de Liga Campionilor, după 3-0 cu Monaco într-un meci restant din Ligue 1

Lyon revine pe loc de Liga Campionilor, după 3-0 cu Monaco într-un meci restant din Ligue 1
13 Mai 2010   •   03:02


Lyon a urcat pe locul trei în Ligue 1, ultimul ce oferă o calificare în Liga Campionilor, după victoria cu 3-0 în partida cu Monaco.

Înaintea acestei partide restante de miercuri, Auxerre ocupa poziţia a treia în clasament, însă formaţia lui Daniel Niculae trebuie acum să aştepte un pas greşit din partea echipei lui Claude Puel.

Lyon va întâlni Le Mans, sâmbătă, pe teren propriu, în ultima etapă, în timp ce Auxerre, care se află la un punct în spate, pe locul patru, se deplasează la Sochaux.

Lyon a fost forţată să îl înlocuiască pe Kim Kallstrom în minutul 10, când mijlocaşul suedez s-a accidentat şi i-a lăsat locul lui Ederson. În minutul 28, bosniacul Miralem Pjanic a deschis scorul, pe Stade de Gerland, cu al cincelea său gol în campionat în acest sezon.

Gazdele şi-au dublat avantajul la doar trei minute după pauză, prin Bafetimbi Gomis, iar scorul final a fost stabilit de Lisandro Lopez în minutul 87, atacantul fiind totuşi neselecţionat de Diego Maradona în lotul provizoriu al Argentinei pentru Cupa Mondială în ciuda celor 15 goluri.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Ligue 1
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close