Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lyon ? Saint Etienne 1-1. Campioana păstrează şefia Ligue 1 (VIDEO)

Lyon ? Saint Etienne 1-1. Campioana păstrează şefia Ligue 1 (VIDEO)

Lyon ? Saint Etienne 1-1. Campioana păstrează şefia Ligue 1 (VIDEO)
02 Feb 2009   •   03:30

Lyon a revenit pe primul loc în Ligue 1, după ce Bordeaux a deţinut temporar şefia clasamentului, graţie unui golaveraj mai bun. Campioana s-a văzut condusă pe teren propriu de Saint Etienne, când Kevin Maralas a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul 50.
Juninho a restabilit egalitatea trei minute mai târziu, din lovitură liberă, înainte ca Frederic Piquionne să fie eliminat de la gazde, pentru al doilea cartonaş galben. Lyon a reuşit totuşi să conserve rezultatul de egalitate, scor 1-1, şi să obţină un avantaj minim, de un punct, în fruntea Ligue 1.

Tot duminică, Bordeaux a remizat, scor 2-2, cu Lille. David Bellion a deschis scorul pentru fosta adversară a clujenilor din Liga Campionilor, în minutul 15, ca Ludovic Obraniak să egaleze pentru oaspeţi. Adil Rami a dus apoi Lille în avantaj, dar Yoann Gourcuff a asigurat că ambele echipe obţin un punct.
Într-o altă partidă, Marseille, locul patru în Ligue 1, a suferit o înfrângere-şoc în meciul cu Sochaux, scor 1-0, unicul gol al partidei fiins marcat de atacantul turc Mevlut Erding.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Ligue 1
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close