Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Magia lui Cristiano Ronaldo păstrează pe Real Madrid în lupta pentru titlu

Magia lui Cristiano Ronaldo păstrează pe Real Madrid în lupta pentru titlu

Magia lui Cristiano Ronaldo păstrează pe Real Madrid în lupta pentru titlu
de M.C.    |    05 Mai 2014   •   12:39

Cristiano Ronaldo e mare. O știau toți, o recunoșteau mulți, iar duminică portughezul a fost providențial pentru Real Madrid, care păstrează mari șanse la titlu în Spania, acolo unde zarurile nu sunt încă aruncate.

Finaliștii Ligii Campionilor păreau în pole-position pentru primul loc al clasamentului, după pașii greșiți ai rivalelor. Valencia însă nu a fost de acord și a condus pe Santiago Bernabeu cu 2 – 1, până la ultima fază de joc, atunci când Ronaldo a mai scos un truc din joben și a marcat un gol de senzație, un gol ce menține vii speranțele la titlu.


Nebunia în Primera începuse de sâmbătă, când Barcelona nu a reușit să treacă de Getafe, echipa antrenată de Cosmin Contra, reușind doar o remiză, scor 2 – 2.

Marii favoriți la titlu, Atletico, au pierdut surprinzător, 0 – 2 pe terenul lui Levante.

Astfel, cu două etape rămase de disputat, Atletico se menține pe prima poziție, cu 88 de puncte, în timp ce Barcelona se află pe doi, la trei puncte distanță. Real Madrid ocupă ultimul loc al podiumului, cu 83 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat decât rivalele. Atletico și Barcelona au meci direct în ultima etapă.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close