Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Mama lui Mutu recunoaşte: ?Eu i-am adus pastilele lui Adi?

Mama lui Mutu recunoaşte: ?Eu i-am adus pastilele lui Adi?

Mama lui Mutu recunoaşte: ?Eu i-am adus pastilele lui Adi?
Sursa foto: adrian mutu
29 Ian 2010   •   16:52

În mod surprinzător, prima explicaţie a cazului de dopaj al lui Mutu vine de la mama jucătorului, Rodica. Ea spune că a lăsat medicamentul la casa fotbalistului din Italia cu puţin înainte de testul de pe 10 februarie. Adrian Mutu a fost obez pe când era copil, iar greutatea a fost mereu una dintre grijile sale cele mai mari.
Medicii Fiorentinei au declarat, la unison, că nu sunt responsabili pentru administrarea substanţei interzise care l-a readus pe Mutu în centrul atenţiei. Jucătorul spune şi el că a luat pastilele de slăbit fără să ştie că au sibutramină. Mama jucătorului şi-a asumat responsabilitatea, spunând că ea i-a lăsat pastilele de slăbit.
"Pe prospect nu scrie nimic. Este vina celor care au fabricat medicamentul. Eu încă nu am vorbit cu el, este cu avocaţii. Mi-a transmis să stau liniştită. Este o prostie, nu a fost ceva intenţionat. Eu am luat pastilele cu mine, în Italia şi cred că le-am uitat pe acolo. Cred că le-a luat din curiozitate, mă lăudam că am slăbit. El nu foloseşte pastile de slăbit. Pe cutie scrie că este produs naturist şi nu scrie că ar conţine substanţe interzise", a declarat Rodica Mutu pentru Mediafax.
Sibutramina este o substanţă folosită pentru tratamentul obezităţii, care reduce apetitul pentru mâncare şi oboseala, fiind o substanţă interzisă de Agenţia Mondială Antidoping. Substanţa pe care a luat-o Mutu prezintă multe riscuri pentru sănătate şi, deşi este eficientă pentru slăbit, poate provoca aritmie cardiacă şi atacuri cerebrale.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina echipa nationala
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close