Antena 3 Sport Fotbal extern Managerul lui Fulham vrea amânarea finalei Europa League din cauza norului de cenuşă

Managerul lui Fulham vrea amânarea finalei Europa League din cauza norului de cenuşă

10 Mai 2010   •   12:41
Managerul lui Fulham vrea amânarea finalei Europa League din cauza norului de cenuşă
Sursa foto: Roy Hodgson

Roy Hodgson, managerul echipei engleze Fulham, a cerut UEFA să ia în considerare amânarea finalei Europa League de miercuri. Transportul aerian este blocat din cauza norului de cenuşă vulcanică, iar Hodgson nu vrea ca echipa sa să facă deplasarea la Hamburg cu autocarul, aşa cum au făcut-o şi la meciul din semifinale. Englezii speră să aibă şi susţinerea adversarilor de la Atletico Madrid în acest sens.
"Dacă Atletico este în aceeaşi situaţie, UEFA ar trebui să renunţe la obişnuita intransigenţă şi să încerce să găsească o soluţie ce ar permite amânarea meciului până când fiecare echipă va putea ajunge cu avionul", a precizat managerul englezilor, potrivit goal.com.
Hodgson este nemulţumit şi de faptul că mulţi suporteri nu şi-ar putea onora biletele cumpărate pentru că nu pot ajunge la Hamburg.
"Să plasezi jocul în aşa fel încât mii de englezi şi spanioli nu pot ajunge la meci nu este normal. UEFA ar trebui să ia în considerare acest fapt", a conchis tehnicianul.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close