Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City câştigă cu 1-0 acasă cu Middlesbrough, portarul Shay Given debutând la gazde

Manchester City câştigă cu 1-0 acasă cu Middlesbrough, portarul Shay Given debutând la gazde

Manchester City câştigă cu 1-0 acasă cu Middlesbrough, portarul Shay Given debutând la gazde
Sursa foto: Craig Bellamy
07 Feb 2009   •   17:27

Trupa lui Mark Hughes a avut un meci dificil cu candidaţii la retrogradare Middlesbrough, foarte motivaţi să plece de pe City of Manchester Stadium cu un rezultat de egalitate. Gazdele au dominat meciul de la un capăt la celălalt dar, aşa cum multe echipe au aflat de-a lungul timpului, dominarea nu se transformă întotdeauna în punct. Partida s-a termina în mod fericit pentru City, însă, aceştia câştigând prin golul marcat de Craig Bellamy în minutul 52.
Având nevoie disperată de puncte pentru a se califica într-o cupă europeană, formaţia din Manchester, aflată la 17 puncte de ultimul loc de Liga Campionilor şi la 6 puncte de Cupa Uefa, a început partida la poarta lui Brad Jones.
Acesta a fost încercat de nenumărate ori în timpul partidei achitându-se de sarcinile sale. Chiar în minutul trei, se arată pe eurosport.yahoo.com, Jones a trebuit să-i iasă în cale lui Bellamy şi să respingă în ultimul moment. Deşi a reuşit să intre la cabine fără să fie bătut, goalkeeper-ul lui Boro a fost învins de acelaşi galez Bellamy în minutul 53, cu un şut puternic pe jos în colţul lung.
De partea cealaltă, irlandezul Shay Given, venit ca portar al lui City după o lungă perioadă petrecută la Newcastle United, a făcut un meci sigur, reuşind să păstreze poarta intactă.
Sfârşitul meciului o găsea pe Middlesbrough într-o situaţie ingrată, fiind nevoită să facă ceea ce nu era capabilă - să atace. În afara unul penalty refuzat de arbitru în ultimele minute, Boro nu a creat pericol, iar City îşi însuşeşte cele trei puncte imperios necesare în lupta pentru cupele europene.
Foto: www.guardian.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City Premier League
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close