Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City îl vrea şi pe Mourinho

Manchester City îl vrea şi pe Mourinho

Manchester City îl vrea şi pe Mourinho
Sursa foto: jose mourinho
17 Ian 2009   •   16:49

Campioana Italiei, Inter, trebuie să facă faţă unui ?atac? din Premier League, deoarece cel mai bogat club din insulă -Manchester City se pregăteşte să obţină semnătura lui Jose Mourinho . Fostul antrenor al lui Porto şi Chelsea este pe cale să aducă pentru nerazzurri al patrulea titlu consecutiv, dar se află pe lista de transferuri a lui Manchester.
The Times scrie că şeicul Mansour Bin Zayed Al Nahyan a dat ordin ca Mourinho să fie adus la club, imediat după ce se obţine şi semnătura lui Kaka.
Potrivit informaţiilor, City ar dori să facă o echipă ce să adune mai multe talente decât Chelsea, Manchester United şi Liverpool la un loc, iar pentru aceasta ar avea nevoie de un antrenor de top, care să fie capabil să ţină superstarurile sub control. Iar nimeni nu se potriveşte mai bine profilului căutat decât portughezul.
Antrenorul lui Inter câştigă acum 9 milioane de euro pe sezon, dar City ar dori se pare să îi dubleze salariul pentru a-l atrage. În plus, acesta are experienţă în Premier League, după cei trei ani la Chelsea.
Mai mult, Morinho a lăsat să se înţeleagă că ar dori să se întoarcă în Anglia.
Momentan, City se străduieşte să obţină semnătura lui Kaka, iar imediat ce aceasta este obţinută, vor începe să negocieze cu Massimo Moratti pentru Mourinho.
Mark Hughes nu s-a bucurat de un sezon perfect, echipa sa având greutăţi în a-şi găsi ritmul, iar bogaţii patroni arabi doresc să aducă un suflu proaspăt la cârma formaţiei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close