Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City, în cinci ani la fel ca Barcelona şi Real Madrid? Robinho aşa promite

Manchester City, în cinci ani la fel ca Barcelona şi Real Madrid? Robinho aşa promite

Manchester City, în cinci ani la fel ca Barcelona şi Real Madrid? Robinho aşa promite
Sursa foto: robinho
26 Iul 2009   •   17:04

Păzea United, şi Chelsea! Robinho anunţă că în curând va începe hegemonia echipei sale, Manchester City. Echipa Şeicului Mansour a făcut cele mai costisitoare transferuri ale verii cu excepţia celor ale Realului lui Florentino Perez, iar atacantul Robinho îşi freacă deja palmele în aşteptarea vremurilor strălucitoare care, în opinia lui, vor veni cu siguranţă.
Greu poate fi depăşit renumele unor echipe precum FC Barcelona şi Real Madrid. Prima este cea mai temută echipă a lumii din ultimii ani, iar cea de-a doua este cea mai titrată din istorie. Jucători de renume mondial precum Messi, Ronaldinho, Xavi, Pujol sau Eto'o la catalani şi Figo, Zidane, Beckham, Ronaldo şi Raul, ca să numim doar puţini, au dus respectul fanilor la un nivel şi mai ridicat, la care se pot lăuda că mai ajung doar echipele engleze Manchester United, Liverpool, Arsenal şi Chelsea, iar echipele italiene într-o mai mică măsură. Se poate ajunge la acest nivel prin puterea banilor veniţi de la un investitor arab excentric?
"Vom încerca să câştigăm campionatul în acest an. Dacă nu, o să terminăm cu siguranţă în primele 4. În 5 ani, City va fi un nume mare în fotbalul european, precum Real Madrid sau Barcelona. Voi fi în Manchester peste 5 ani pentru a ajuta ca acest lucru să se întâmple. Acest club are un proiect, acela de a deveni unul mare, masiv. E un proiect important, am fost aici la startul lui şi vreau să cresc alături de el. Vreau să fac parte din el. Avem jucători buni şi vor mai veni şi alţii. Kaka e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei şi am crezut că va veni. Dar jucători de calibrul lui vor sosi şi la City. Odată ce vom fi în Liga Campionilor clubul va fi şi mai atractiv. Din punctul meu de vedere, jucătorii mei preferaţi, cei pe care i-aş cumpăra, ar fi Lionel Messi, Steven Gerrard şi Deco", a precizat atacantul de 25 de ani, potrivit presei din Insulă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close