x close

Manchester City iroseşte 16,7 milioane de lire sterline cu Nigel de Jong. Câştigătoarea este Hamburg

22 Ian 2009   •   15:42
Manchester City iroseşte 16,7 milioane de lire sterline cu Nigel de Jong. Câştigătoarea este Hamburg Nigel de Jong,fotbalist

Lipsa de informare a oficialilor clubului Manchester City a dus la o pagubă de 16,7 milioane de lire sterline. Gruparea engleză l-a transferat, în această iarnă, pe mijlocaşul olandez al lui SV Hamburg, Nigel de Jong, pentru 19 milioane de lire sterline. Interesant este că, dacă ar fi aşteptat până în vară, patronii arabi ai lui City ar fi trebuit să plătească doar 2,3 milioane, conform unei clauze din contractul jucătorului.
Pentru a-l avea pe jucător pentru patru luni, astfel, clubul din Manchester a plătit o sumă pe care nimeni n-ar arunca-o pe fereastră, aproape 17 milioane de lire. Acest lucru a fost făcut posibil, conform Mediafax, de lipsa de informaţii suficiente. Poate fi invocată, de asemenea, abilitatea oficialilor clubului de la Marea Baltică de a ţine un secret, lucru care s-a dovedit a fi extrem de profitabil. De Jong a devenit, în acest fel, cel mai scump jucător care a plecat vreodată din prima ligă germană, Bundesliga.
Hamburg plătise doar un milion de lire clubului batav Ajax Amsterdam în 2005 pentu a-l aduce pe jucător, reuşind, datorită transferului reuşit în această iarnă, un profit de 18 milioane de lire sterline.
Foto: www.bundesliga.de
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Manchester City
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati