Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City oferă aproape 100 de milioane de euro pentru Buffon şi Trezeguet

Manchester City oferă aproape 100 de milioane de euro pentru Buffon şi Trezeguet

Manchester City oferă aproape 100 de milioane de euro pentru Buffon şi Trezeguet
08 Ian 2009   •   17:06

Clubul Manchester City este pregătit să facă o mega-ofertă de 97 de milioane de euro pentru perechea Gianluigi Buffon - David Trezeguet, de la Juventus. Englezii sunt decişi să cheltuiască sume importante în această perioadă pentru a transforma clubul într-unul dintre cele mai bune din lume, şi nu doar la nivel de transferuri, ci şi la trofee cucerite.
Tuttosport susţine că patronul lui City, Şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan este gata să ofere 75 de milioane de euro pentru Buffon şi alte 22 de milioane pentru atacantul francez. Se presupune că patronii arabi au un buget de transferuri de 600 de milioane de euro, astfel că suma pe care ar plăti-o pentru jucătorii lui Juventus ar părea destul de mică.
Dacă se ajunge la o înţelegere, Buffon va primi 15 milioane de euro, pentru o perioadă de cinci ani, scrie Goal.com. De partea cealaltă, impresarul lui Trezeguet a declarat că atacantul nu va părăsi echipa în această iarnă. Totuşi, Juventus îşi construieşte un stadion nou, de 100 de milioane de euro, iar vânzarea celor doi jucători ar acoperi toate cheltuielile.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close