Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester City şi-a asigurat participarea în Liga Campionilor, după 1-0 cu Tottenham

Manchester City şi-a asigurat participarea în Liga Campionilor, după 1-0 cu Tottenham

Manchester City şi-a asigurat participarea în Liga Campionilor, după 1-0 cu Tottenham
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
11 Mai 2011   •   10:37

Manchester City va participa pentru prima oară în Liga Campionilor, după ce a învins marţi seară pe teren propriu pe Tottenham, în meciul decisiv pentru ocuparea poziţiei a patra. Echipa lui Roberto Mancini a învins cu 1-0 şi nu mai poate fi ajunsă de Liverpool, ocupanta locului 5.

Soarta meciului a fost decisă de autogolul lui Peter Crouch din minutul 30. Ca o curiozitate, în sezonul precedent, acelaşi jucător înscria golul care o trimitea pe Tottenham în Liga Campionilor, chiar într-o partidă împotriva lui Manchester City.

Pentru echipa din Eastlands, sezonul poate fi chiar şi mai bun, dacă va câştiga finala Cupei Angliei, acolo unde o va întâlni pe Stoke City.

Atunci când am venit aici, am spus că, în doi sau trei ani, Manchester City va fi una din echipele de top ale Europei. Avem totul pentru a reuşi acest lucru. Însă, cel mai mult, mă bucur pentru suporteri şi pentru întregul club. Merităm să fim în Liga Campionilor pentru că am fost în primele patru de la începutul sezonului”, a declarat Roberto Mancini.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close