Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester - Sunderland 1-0. Victorie grea pentru United, în minutul 90

Manchester - Sunderland 1-0. Victorie grea pentru United, în minutul 90

Manchester - Sunderland 1-0. Victorie grea pentru United, în minutul 90
06 Dec 2008   •   23:00

Un gol de ultim minut a adus o victorie grea pentru Manchester United în întâlnirea cu Sunderland. Sunderland sosise pe Old Trafford în căutarea unei victorii ce să îi scoată din zona ultimelor trei locuri. Antrenorul interimar al oaspeților,Ricky Sbragia, a venit cu patru schimbări în formula de start, în vreme ce Sir Alex Ferguson a aliniat același 11 ca etapa trecută.
Dimitar Berbatov a avut prima ocazie a meciului, după pasa lui Ronaldo, dar șutul său a fost parat.
Au mai urmat câteva faze de poartă ale lui United, dar fără rezultat, iar Sunderland a rezistat bine presiunii impuse de gazde. Cu toate acestea, oaspeții s-au limitat în a sta în apărare, în vreme ce Van der Sar a rămas spectator în prima repriză.
A doua repriză a debutat de aceeași manieră, cu ocazii din partea lui Rooney. În final, la o oră de joc, răbdarea lui Ferguson a cedat și l-a trimis pe Carlos Tevez în teren, în aplauzele publicului, și în detrimentul lui Park. La câteva minute după, el reușește să îi paseze bine lui Ronaldo, care îl găsește pe Berbatov, care, deși avea poziție bună, trimite înapoi lui Ronaldo. Acesta nu reușește să nimerească poarta.
Au mai urmat ocazii din partea lui berbatov, sau sârbul Vidic, cu 15 și 5 minute înainte de final. Când mai erau câteva secunde de joc, părea că Sunderland a smuls un punct important, dar United nu cedase încă. Un șut deviat a ajuns la Vidic care reușește să aducă victoria în minutul 90.
Manchester Utd: Van der Sar; Rafael Da Silva, Ferdinand, Vidic, Evra; Fletcher (Giggs, 68), Carrick; Ronaldo (Anderson, 67), Rooney, Park (Tevez, 57); Berbatov.
Sunderland: Fulop; Chimbonda, Ferdinand, Collins, Bardsley; Yorke (Tainio,61); Malbranque, Whitehead (Edwards, 76), Reid, Diouf; Cisse (Jones, 68).

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close