Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester -Tottenham 0-0. Victorie pentru United după penaltiuri în Carling Cup (4-1)

Manchester -Tottenham 0-0. Victorie pentru United după penaltiuri în Carling Cup (4-1)

Manchester -Tottenham 0-0. Victorie pentru United după penaltiuri în Carling Cup (4-1)
Sursa foto: carling cup
01 Mar 2009   •   20:02

Manchester United a mai făcut un pas spre câştigarea a cinci tiluri în acest sezon, după ce ridicat deasupra capului Cupa Carling în finala de pe Wembley, după penaltiuri în faţa lui Tottenham Hotspur, fosta deţinătoare a trofeului. După ce a câştigat Cupa Mondială a Cluburilor în Japonia, United pare de neoprit în toate competiţiile din acest sezon, deşi după 120 de minute a fost nevoie de penalti-uri de departajare pentru ca echipa lui Sir Alex Ferguson să viseze la glorie pe cinci fronturi- Premier League, Liga Campionilor, FA Cup, dar şi League Cup.
Spurs s-au luptat cu United toate cele 90 de minute regulamentare şi în prelungiri, dar Jamie O'Hara şi David Bentley nu au reuşit să înscrie din penalty şi au oferit cadou victoria.
Ferguson şi-a ţinut promisiunea de a oferi o şansă lui Jonny Evans, Darron Gibson şi Danny Welbeck, alături de veteranii Rio Ferdinand, Paul Scholes şi Cristiano Ronaldo.
Prima repriză a fost animată, cu numeroase şuturi, deşi nici un portar nu a fost încercat la valoarea maximă.
La loviturile de executare pentru Manchester United au marcat Ryan Giggs, Carlos Tevez, Cristiano Ronaldo şi Anderson. Pentru Tottenham a înscris Vedran Corluka, iar Jamie O'Hara şi David Bentley au ratat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close