Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United a câştigat campionatul în Anglia şi a egalat palmaresul rivalei Liverpool!

Manchester United a câştigat campionatul în Anglia şi a egalat palmaresul rivalei Liverpool!

Manchester United a câştigat campionatul în Anglia şi a egalat palmaresul rivalei Liverpool!
Sursa foto: cristiano ronaldo
16 Mai 2009   •   17:30

Bucurie nemărginită pentru suporterii lui Manchester United. Echipa lui Alex Ferguson şi-a asigurat matematic al 18-lea titlu de campioană din istorie după o remiză fără goluri, sâmbătă, pe Old Trafford, cu Arsenal Londra. Acesta este al treilea titlu consecutiv în Premier League al "Diavolilor Roşii". Cu al 11-lea campionat cucerit în era Ferguson, Manchester ajuns-o pe rivala Liverpool la palmares intern.
Old Trafford a văzut sâmbătă abia pentru a doua oară în mandatul lui Alex Ferguson o partidă în urma căreia favoriţii publicului să îşi asigure titlul în Anglia. Înaintea meciului cu Arsenal, o reeditare a semifinalei din acest sezon de Liga Campionilor, United nu avea nevoie decât de un punct pentru a se putea bucura pentru titlu. Şi echipa gazdă a obţinut ce avea nevoie, datorită unui joc precaut. Prima repriză nu a fost foarte animată, Cristiano Ronaldo şi Rooney irosind două ocazii din poziţii bune, potrivit Eurosport.
Pericolul la poarta gazdelor a venit de la Van Persie şi Nasri. United nu a fost foarte periculoasă nici în a doua jumătate a meciului, terminând partida cu nici măcar un şut pe poarta lui Fabianski dar, cum nici "tunarii" nu au putut, sau nu şi-au propus mai mult, gazdele s-au putut bucura la final de marele succes, obţinut chiar pe teren propriu.
Arsenal ocupă, în continuare, locul al patrulea în ierarhia Premier League, pe care nu îl mai poate părăsi în ultima etapă şi va participa sezonul viitor în preliminariile Ligii Campionilor.
Echipa campioanei Manchester United: Van der Sar - O'Shea, Vidic, Evans, Evra - Ronaldo, Fletcher, Carrick, Giggs - Rooney (Anderson), Tevez (Park).
Rezultatele zilei de sâmbătă
Bolton Wanderers - Hull City: 1 - 1
Everton - West Ham United: 3 - 1
Middlesbrough - Aston Villa: 1 - 1
Newcastle United - Fulham: 0 - 1
Stoke City - Wigan Athletic: 2 - 0
Tottenham Hotspur - Manchester City: 2 - 1
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close